2022.01.27.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Canon Océ nyomtatókat is értékesít a jövőben

3 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44645"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_291.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="63" /></a></span> <p>A Canon a párizsi Canon EXPO 2010 kiállításon ismertette a Canon és az Océ közötti együttműködés eddigi eredményeit. A Canon EXPO alkalmából a két vállalat először mutatta be együtt termékeiket és megoldásaikat: a professzionális nyomtatási piacon elérhető nagy kapacitású és nagyformátumú nyomtatórendszerek legszélesebb kínálatát. </p><p>

 

A Canon a párizsi Canon EXPO 2010 kiállításon ismertette a Canon és az Océ közötti együttműködés eddigi eredményeit. A Canon EXPO alkalmából a két vállalat először mutatta be együtt termékeiket és megoldásaikat: a professzionális nyomtatási piacon elérhető nagy kapacitású és nagyformátumú nyomtatórendszerek legszélesebb kínálatát.

 

A Canon a párizsi Canon EXPO 2010 kiállításon ismertette a Canon és az Océ közötti együttműködés eddigi eredményeit. A Canon EXPO alkalmából a két vállalat először mutatta be együtt termékeiket és megoldásaikat: a professzionális nyomtatási piacon elérhető nagy kapacitású és nagyformátumú nyomtatórendszerek legszélesebb kínálatát.

2010 márciusában a Canon az Océ többségi részvényese lett és bejelentette, hogy globális vezetővé szeretne válni a nyomtatóiparban. A két vállalat jelenleg együtt dolgozik az integráció tervezése során globális és területi szinten egyaránt. A Canon és az Océ közös erővel garantálnak még magasabb minőséget és integrált megoldásokat az ügyfelek számára, valamint fejlesztenek új technológiákat: jelenleg is zajlik a termékkínálatok egyesítése az európai, közép-keleti és afrikai régióban. A vállalatok biztosítják a viszonteladóknak a nagyformátumú nyomtatók és támogató eszközök egyesített kínálatát, így azok a termékek szélesebb választékával erősíthetik pozíciójukat a piacon.

Az Océ már 2010 májusában megkezdte a Canon nyomtatórendszerek értékesítését. Az egyesült államokbeli és németországi ügyfelek ezeket a rendszereket már az Océ elosztócsatornáján keresztül vásárolhatták meg. A Canon EXPO kiállításon számos Océ terméket mutattak be, többek között a legújabb nagy sebességű monokróm nyomtatót, az Océ VarioPrint 6320 Ultra, és a nagy sebességű színes nyomtatót, az Océ JetStream 1000 modelleket. A Canon nagyformátumú motorjainak kiegészítéseként az Océ ColorWave 600 és az Océ Arizona 550 XT is kiállításra kerültek. A Canon és Océ eszközeinek együttes bemutatása is szemlélteti az ügyfeleknek, hogy mennyire egyszerű integrálni a két vállalat hardveres és szoftveres megoldásait.

„A két vállalat közötti szoros együttműködés azt jelenti, hogy kibővített termékválasztékot kínálhatunk ügyfeleink számára. Reméljük, hogy ez az együttműködés arra ösztönzi majd őket, hogy éljenek az új modellek nyújtotta lehetőségekkel" – mondta David Preskett, a Canon Europe professzionális nyomtatási részlegének igazgatója.

„Örömmel értékesítjük az Océ PRISMA szoftverhez kapcsolódó Canon nyomtatórendszereket, hiszen így ügyfeleinknek is teljes körű megoldásokat biztosíthatunk. Az együttműködés folyamatosan erősödik és reméljük, hogy a jövőben ügyfeleinknek is egyre több előnye származik belőle" – mondta Nick Klitsie, az Océ dokumentumnyomtatási üzleti csoportjának irodai és nyomtatótermi alkalmazásokért felelős alelnöke.

Az Océ már értékesíti csatornáin keresztül a Canon termékválasztékát, a Canon pedig az év végén kezdi el értékesíteni az első Océ termékeit. A Canon és az Océ együtt biztosítják, hogy az ügyfelek mindkét vállalattól teljes értékesítési és szerviztámogatással vásárolhassanak termékeket. Egymás termékeinek értékesítése nem vonja maga után bármelyik terméktípus megszűnését, ezért a márkajelzések megmaradnak az eszközökön, mindegy melyik vállalat értékesítette az adott eszközt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük