Cisco CTS500Cisco CTS500

A Cisco TelePresence termékcsalád két legújabb tagja a Cisco TelePresence System 500 és a Cisco TelePresence System 3200, amelyek termenként akár 18 résztvevő számára is biztosítják a virtuális tárgyaló nyújtotta előnyöket.

  Cisco CTS500Cisco CTS500

A Cisco TelePresence termékcsalád két legújabb tagja a Cisco TelePresence System 500 és a Cisco TelePresence System 3200, amelyek termenként akár 18 résztvevő számára is biztosítják a virtuális tárgyaló nyújtotta előnyöket.

 

 Ezek a Cisco TelePresence System 1000 és 3000 végpontokkal együtt olyan termékkínálatot jelentenek, amelyek vállalatok közötti, többpontos és videokonferenciás együttműködési funkcióikkal lehetővé teszik, hogy az ügyfelek egyszerűen, a konvergens hálózaton keresztül, tetszés szerint folytathassák megbeszéléseiket.

Cisco TelePresence System 500

A Cisco TelePresence System 500 bevezetésével a Cisco TelePresence technológia élménye immár a kisebb irodákba is beköltözhet. A kisebb méret ellenére életnagyságú, négyszemközti kommunikációt biztosít, és a cégek lehetővé tehetik alkalmazottaik számára azt is, hogy saját munkahelyükről csatlakozzanak nagyobb csoportmegbeszélésekhez.

Az 500-as rendszer elemei közé tartozik egy 37 hüvelykes képernyő, kamera, innovatív mikrofon-szett, hangszórók, továbbá az integrált, különleges kialakítású világítás. A berendezés elhelyezhető az asztalon, állványon, de akár falra is akasztható. E készülék révén a felhasználó ugyanúgy – azaz teljes életnagyságban – jelenik meg a több résztvevős megbeszéléseken, mint a nagyobb változatokat használó beszélgetőpartnerek. A Cisco TelePresence 500 az irodában akár második monitorként is használható, vagy a Cisco Digital Media System videotechnológiával integrálva digitális táblaként, illetve streaming video megjelenítő-eszközként is funkcionálhat.

Cisco TelePresence System 3200

Cisco CTS3200Cisco CTS3200A Cisco TelePresence System 3200 a hatfős Cisco TelePresence System 3000 sikerére alapozva megháromszorozza a helyiség kapacitását, és a tárgyalót egy második sorral egészíti ki. A vállalatközpontok vagy regionális irodák számára fejlesztett rendszer lehetővé teszi, hogy nagyobb csoportok virtuálisan találkozzanak és együttműködjenek, tréningeket tartsanak.

A Cisco TelePresence System 3200 ugyanolyan kiváló minőségű audio-vizuális élményt szolgáltat a két sorban ülő valamennyi résztvevőnek, anélkül, hogy a második sornak az elsőnél magasabban kellene elhelyezkednie. A 12 vagy 18 résztvevő számára alkalmas asztalkialakítással, az új kameralencsékkel, a hátsó sorban ülőket kiszolgáló mikrofonokkal, valamint a 30 fps képfrissítési sebességgel történő adatmegosztást támogató új kodekkel a Cisco TelePresence System 3200 tökéletesen megtestesíti a Cisco TelePresence esetében már megszokott kifinomult innovációt.

A vállalatok közötti Cisco TelePresence szolgáltatás közelmúltban történő bevezetésével a szervezetek üzleti partnereikkel, ügyfeleikkel vagy beszállítóikkal ugyanolyan könnyen, biztonságosan és látványosan bonyolíthatják le virtuális megbeszéléseiket, mint ahogy azt eddig a vállalaton belül tették. A TelePresence megoldás sikerét bizonyítja, hogy a másfél évvel ezelőtti bejelentése óta a cég világszerte már több mint 500 készüléket értékesített.

A Cisco a közelmúltban kibővítette a Cisco TelePresence multipont képességét, ezáltal egyetlen konferenciába akár 48 különböző helyszín is bevonható. Emellett a technológia immár a szabványos videokonferenciás rendszerekkel is együttműködik, így a szervezetek saját igényeiknek megfelelően méretezhetik Cisco TelePresence rendszereiket.

„A videokonferencia gyors ütemben terjed, és a kommunikáció, illetve az adatmegosztás leghatékonyabb eszközévé válik." – nyilatkozta Charles Stucki, a Cisco TelePresence Systems üzletágának alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A TelePresence sokkal több egy egyszerű videokonferenciánál. A technológia minden lényeges szempontból a megbeszélés tényleges résztvevőjévé teszi a felhasználót. A vállalatközi kapcsolat és a videokonferenciával történő együttműködés terén elért fejlesztéseink, illetve a megoldás-portfoliónk kiszélesítése révén nagymértékben megnöveltük a TelePresence felhasználási lehetőségeit és értékét. Mindez lehetővé teszi, hogy a technológia mérettől függetlenül valamennyi szervezetben elterjedhessen."

A Cisco a CTS 500 telepítéséhez és konfigurálásához új, bővített és egyszerűsített szolgáltatási csomagot biztosít, amelyekkel a megoldás rendszerbeállítása gyorsan, költséghatékonyan megvalósítható.

www.cisco.hu

www.cisco.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük