2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A CODA megjelentette legújabb pénzügyi irányítási szoftvercsomagját, a NEON-t

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2145"><img class="image thumbnail" src="/files/images/coda.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.coda.com" title="www.coda.com" width="100" height="55" /></a></span> <p>A CODA vadonatúj platformja továbbfejlesztett számviteli, beszerzési, számlaegyeztetési, eszközgazdálkodási és munkafolyamat-kezelõ alkalmazásokat foglal magában.

 www.coda.com

A CODA vadonatúj platformja továbbfejlesztett számviteli, beszerzési, számlaegyeztetési, eszközgazdálkodási és munkafolyamat-kezelõ alkalmazásokat foglal magában.

 www.coda.com

A CODA vadonatúj platformja továbbfejlesztett számviteli, beszerzési, számlaegyeztetési, eszközgazdálkodási és munkafolyamat-kezelõ alkalmazásokat foglal magában.

 A pénzügyi rendszerekre szakosodott CODA Csoport ismertette az elsõ részleteket új termékcsomagja, a NEON megjelenésérõl. A közel 15 millió font költségvetésû NEON projekt a CODA eddigi legnagyobb és legjelentõsebb termékfejlesztése, munkaórában számolva közel 300 emberévnyi munka eredménye.

A NEON az alábbi pénzügyi informatikai rendszereket foglalja magában:

  • A CODA webböngészõre tervezett és webszolgáltatásokra felkészített nemzetközi számviteli rendszere, a CODA-Financials. Új szolgáltatásokat tartalmaz a korszerû felhasználói környezetet képviselõ technológia továbbfejlesztésére, a használhatóság és biztonság fokozására, valamint a vállalatközi elszámolásokhoz, a költségszabályozáshoz és egyéb funkciókhoz.
  • Teljesen új fejlesztést jelentõ, webböngészõre tervezett beszerzési rendszer. Ez egyedülálló együttmûködési technológiát jelent, mely kompatibilis a Microsoft Office programcsomaggal, illetve együttes használat lehetõséget nyújt bármely ERP- vagy pénzügyi rendszerrel.
  • Új, nagy volumen kezelésére alkalmas számlaegyeztetési rendszer, amely bármely ERP- vagy pénzügyi rendszerrel használható.
  • Új munkafolyamat-irányítási rendszer, amely szabályozza a folyamatok mûködését a CODA tranzakciókezelõ termékeiben és azokon kívül.
  • Eszközgazdálkodási rendszer továbbfejlesztett nemzetközi jellemzõkkel.

Jeremy Roche, a CODA vezérigazgatója a következõket mondta az új termék megjelenésérõl: "A NEON az ügyfelek számára a technológia és a funkciók szempontjából a világon jelenleg legfejlettebb pénzügyi-számviteli rendszert biztosítja, egy olyan költségkezelési rendszert tartalmaz, amely ellenõrizhetõvé és hatékonyabbá teszi a beszerzési folyamatokat, és különbözõ egyéb tranzakciókezelõ rendszereket, köztük világszínvonalú, nagy mennyiségek kezelésére alkalmas számlaegyeztetési és eszközgazdálkodási rendszereket is. Ezzel a CODA még jobban megszilárdítja vezetõ helyét a közép- és nagyvállalatok számára készült pénzügyi rendszerek piacán, és komoly versenytárssá válik a beszerzési rendszerek globális piacán is."

A NEON májusban jelenik meg, és a világ minden táján különbözõ rendezvényeken mutatkozik be egész június folyamán. Hazánkban szeptemberben válik elérhetõvé a NEON szoftvercsomag lokalizált verziója, magyar nyelven. Az ügyfeleknél telepített elsõ élõ rendszerek az év végén indulnak éles üzemben. A termékcsomagot jelenleg a világ minden részén egy széles körû bétaprogram keretében tesztelik.

Debbie Ashton, a CODA termékmenedzsmentért felelõs vezetõje elmondta: ?Rendkívül figyelemre méltó új termékcsaládot fejlesztettünk ki. A NEON felhasználói felülete és alkalmazásplatformja korszerû kezelhetõséget és átláthatóságot, könnyû használhatóságot és rugalmasságot kínál. Mindez elõsegíti, hogy a szervezetek hatékonyabban és eredményesebben mûködjenek a napi feladatok végrehajtása során."

A NEON termékek bétatesztjében részt vesz a Debenhams is, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb áruházlánca. Michael Conway, a Debenhams pénzügyi igazgatója szerint: ?A Microsoft Office eszközeivel való integráció a beszerzési funkciókat azonnal ismerõssé, ennélfogva könnyen használhatóvá teszi a felhasználók számára. Végre megvalósítja a teljes körûen irányított, az egész vállalatra kiterjedõ beszerzési rendszert, és a versenytársakat láthatóan messze megelõzõ integrált pénzügyi és beszerzési folyamatok számára kínál rugalmas platformot. Az új beszerzési számlaegyeztetési funkciók erre támaszkodnak, és fontos részét képezhetik egy, a beszerzéstõl a kifizetésig a teljes üzleti folyamatot (procure-to-pay) kezelõ megoldásnak."

A CODA megoldáscsomagja kiszolgálja a szervezetek minden szabványos pénzügyi folyamatát, például a beszerzési/kifizetési, illetve számlázási/pénzállomány-kezelési rendszereket, és ezeket teljes körû együttmûködési és munkafolyamat-kezelési funkciókkal egészíti ki. A NEON tartalmazza a díjnyertes CODA-Financials szoftver 11.0 verzióját.

http://www.coda.com/System/Downloadfile.asp?id=169

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.