2023.június.06. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Csengeri örökösnő a Facebookon: nesze neked Facebook adatvédelmi csapat

2 perc olvasás
csengeri-orokosno-facebook-profil

Már korábban is írtam a témában ,hogy a Facebook mekkora csél-csap az adatokkal, a tartalommal és mindennel kapcsolatban. Tulajdonképpen olyanok mint egy nagy persely malac akibe bedobálnak minden szart aztán kidurran és bumm…akire ami repül és annyi. Ezt nevezik virális marketingnek!

A vírus marketing és a sumák Facebook jól megférnek együtt?

De meg ám: az a kis göndör fickó aki ezt kitalálta, akkora egy körmönfont kis pénz gyújtó, meg hát már ügyvédre is futja tehát körmönfont is / jó hát az alapító társait is kivágta mint azt a bizonyos itt-ott sz@ró macskát a gazdája az árokpartra/ (sicc) szóval, csak feltört a hazugságaival a jóember és tolta tovább a lopó vonatot. Bár pénz vonat lenne az illusztrisabb rá.

Ment és talicskázta tovább a látszólagos jog oldalán az ügyeit, megvett kilóra minden országból néhány jogi egyetemi doktor / Rektort /hektort  és csapatja a Facebook Rendőrség témát.

Messzire nem juthatott mert a témát már is pofánvágta Magyarországon elhíresült Csengeri Örökösnő néven futó profil.

csengeri-orokosno-facebook-profil

( becsületére legyen a Facebook fiókot létrehozónak a Csengeri Örökösnő profilja elnyerte érdeklődésemet.)

Le a kalappal az a Facebookon otthonosan mozgó embertás munkájáért mert profilja hangzatos, humoros és olvasmányos is egyben, /ezúton is gratulálok/

Az emberi találékonyság, főleg ha magyar, nem ismer határokat, hát álljék itt tanulságul az a profil amivel előbb nemzetünk Lajosát, majd nemzetünk pénzügyi  zsenije a Csengeri örökösnő összehozott.  Tessék megmondani? Hol akkor az a Facebook Rendőrség?

Jahh  kérem a hangzatos ígéret a süketelésen nem lépett túl: már csak azt tenném fel a Facebook díszes csapatához jó sok pénzért oda térdelő magyar honpolgár professzor embertársamnak, hogy Te ember: megérte?  Legalább a neved, hitelességed ha kukába kerül, kapsz érte eleget? Már a pénzre értettem, mielőtt eresztényi jóságra következtetne titkon valamely kedves olvasóm.

Nekem ez annyira jól mutatja, a világ ahol élünk, ilyen módon épül. Ez pedig gátlástalan és szégyenletes!

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.