2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A csíksomlyói pünkösdi búcsúra indulók figyelmébe!

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/1845"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kep.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="Csíksomlyó" title="Csíksomlyó" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Csíksomlyó</strong></span></span></p><p>Csíkszereda Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a csíksomlyói búcsús zarándoklatra érkezõket, hogy május 25-26-án Csíkszereda területén forgalomkorlátozás, illetve forgalmi tilalom lesz érvényben.</p><p>

csíksomlyóCsíksomlyó

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a csíksomlyói búcsús zarándoklatra érkezõket, hogy május 25-26-án Csíkszereda területén forgalomkorlátozás, illetve forgalmi tilalom lesz érvényben.

csíksomlyóCsíksomlyó

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a csíksomlyói búcsús zarándoklatra érkezõket, hogy május 25-26-án Csíkszereda területén forgalomkorlátozás, illetve forgalmi tilalom lesz érvényben.

A távolabbról autóbusszal vagy személygépkocsival érkezõket kérik, hogy idõben induljanak el, mert a Csíkszeredába vezetõ utakon és a városban torlódásokra kell számítani. Mindazok, akik a pénteki nap folyamán nem érkeznek meg szálláshelyeikre, szombaton már csak a város bejáratainál kialakított ideiglenes parkolóhelyeken parkolhatnak.

A csíksomlyói – csobotfalvi városrészbe május 25-én, pénteken 18 óráig csak a szálláshellyel vagy állandó lakhellyel rendelkezõk hajthatnak be, azt követõen teljes autóstilalom lép érvénybe.

A városba Kelet, Észak, Nyugat irányból (Gyimesek, Gyergyószentmiklós és Székelyudvarhely felõl) autóbusszal érkezõk a szombati nap folyamán a vasútállomás szomszédságában ideiglenesen kialakított parkolóban hagyhatják az autóbuszokat. A Dél irányból érkezõk (Tusnádfürdõ felõl) a Brassói úton parkolhatnak.

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala felkéri a csíkszeredai lakosokat, valamint a pünkösdi búcsú idejére a városba érkezõket, hogy május 25-én, szombaton lehetõleg ne használják személygépkocsijaikat, gyalog járjanak a város területén, a forgalmi torlódások elkerülése érdekében.

Erdély.ma/Magyar Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.