2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Kopint-Datorg vámszoftvere megszûnik, helyette a Vamsoft vámszoftverét ajánlja ügyfeleinek

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/1778"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vamsoft.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vamsoft" title="Vamsoft" width="100" height="35" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Vamsoft</strong></span></span> <strong>A Kopint-Datorg az elsõ félév végével megszünteti vámszoftverének fejlesztését és az ezzel kapcsolatos ügyféltámogatást - a cég az ügyfeleinek a Vamsoft Kft. szoftverét és szolgáltatását ajánlja.</strong></p><p>

vamsoftVamsoft A Kopint-Datorg az elsõ félév végével megszünteti vámszoftverének fejlesztését és az ezzel kapcsolatos ügyféltámogatást – a cég az ügyfeleinek a Vamsoft Kft. szoftverét és szolgáltatását ajánlja.

vamsoftVamsoft A Kopint-Datorg az elsõ félév végével megszünteti vámszoftverének fejlesztését és az ezzel kapcsolatos ügyféltámogatást – a cég az ügyfeleinek a Vamsoft Kft. szoftverét és szolgáltatását ajánlja.

A Kopint-Datorg és a Vamsoft alapos elõkészítõ munka eredményeként olyan konstrukciót dolgozott ki, amely garantálja, hogy a Kopint-Datorg vámügyintézõ szoftverét, a VAMIMPEX-et használó cégek zökkenõmentesen, többletköltségek nélkül, és akár többletszolgáltatásokhoz jutva váltsanak szoftvert és support-szolgáltatót. A Vamsoft szoftvere, a Kompakt ZOLL már számos gazdálkodó szervezetnél bevált, csakúgy, mint a cég által a szoftverhez kínált szolgáltatás-rendszer.

A Vamsoft Kft. az export-import tevékenységet folytató vállalatok vámügyintézésének hatékony kiszolgálása érdekében dolgozta ki szoftvercsaládját.  A felhasználók a Kompakt ZOLL programmal az egyik legmegbízhatóbb adatkezelési módszert valósíthatják meg, és a szoftver jogszabálykövetése, valamint a tarifák naprakész frissítése az ügyvitel biztonságát is megadja a gazdálkodó szervezeteknek.

A két cég között létrejött megállapodás értelmében a szoftverek közötti átállás adatveszteségek és többletköltségek nélkül zajlik, a hatóságokat és a vámhivatalokat a két cég tájékoztatja a váltásról. A szükséges teendõk – adatok konvertálása a rendszerek között, az új szoftver beállításai és a felhasználók oktatása – már június folyamán lezajlik, így a július 1-jei éles indulás nem fog fennakadásokat okozni az érintett gazdálkodók ügyintézésében. Az átállást követõen az új felhasználók további modulokkal bõvíthetik rendszerüket, és a vámügyintézés támogatása mellett olyan kiegészítõ funkciókat érhetnek el, mint pl. a raktározás, gyártás, aktív/passzív feldolgozás, jövedéki elszámolások szoftveres támogatása.

Természetesen az eddig a Kopint-Datorg szoftverét, a VAMIMPEX-et használók részére a Kompakt ZOLL programra történõ átállás nem kötelezõ: a két szoftverház közötti megállapodás csupán lehetõséget biztosít az ügyfeleknek egy szervezett keretek között lezajló, a legkevesebb nehézséggel járó és további költségek nélküli programváltásra.

A magyarországi vámszoftverek piacán meghatározó szerepet betöltõ Vamsoft Kft. 1996-ban alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek, fõ tevékenysége a vámügyintézõ szoftverek fejlesztése és az ezekhez tartozó ügyféltámogatás. A cég vámszoftvere, a Kompakt ZOLL több mint 500 magyarországi gazdálkodó szervezetnél került telepítésre – a felhasználók között többfelhasználós nagyszervezetek éppúgy megtalálhatók, mint mikrovállalkozások.

http://www.vamsoft.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.