2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gazdálkodj okosan a tehetséggel! – Döntéshozóknak és humán szakembereknek

3 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/1780"><img class="image thumbnail" src="/files/images/gazdálkodj.thumbnail.jpg" border="0" alt="?Gazdálkodj okosan a tehetséggel!?" title="?Gazdálkodj okosan a tehetséggel!?" width="68" height="100" /></a></span>A Hewitt Associates humán tanácsadó cég és a HVG Kiadó közös gondozásában jelent meg a ?Gazdálkodj okosan a tehetséggel!" címû kötet. A szakértõk által jegyzett tanulmányok azt a kérdést járják körül minden oldalról, vajon hogyan változik meg a munkaadók és munkavállalók viszonya a közeljövõben.</p><p>

 ?gazdálkodj okosan a tehetséggel!?A Hewitt Associates humán tanácsadó cég és a HVG Kiadó közös gondozásában jelent meg a ?Gazdálkodj okosan a tehetséggel!" címû kötet. A szakértõk által jegyzett tanulmányok azt a kérdést járják körül minden oldalról, vajon hogyan változik meg a munkaadók és munkavállalók viszonya a közeljövõben.

 ?gazdálkodj okosan a tehetséggel!?A Hewitt Associates humán tanácsadó cég és a HVG Kiadó közös gondozásában jelent meg a ?Gazdálkodj okosan a tehetséggel!" címû kötet. A szakértõk által jegyzett tanulmányok azt a kérdést járják körül minden oldalról, vajon hogyan változik meg a munkaadók és munkavállalók viszonya a közeljövõben.

A kereskedelmi korlátok lebomlása, a kommunikáció fejlõdése és a tudásgazdaság jelentõs globális és virtuális munkaerõpiaci kínálatot alakítanak ki. Ahogy egyre inkább bekapcsolódunk a globalizált világ vérkeringésébe, annál sokszínûbb, önállóbb és képzettebbek a munkavállalók.

Senki sem tudja igazán pontosan megjósolni, hogy a XXI. század demográfiai trendjei milyen hatást fognak elõidézni, és hogy a szervezetek miként tudják ezeket a legjobban kezelni. Egy dolog azonban biztos: míg néhány vállalat már tudatosan készül arra, hogy megbirkózzon az új helyzettel, a többség még nem érzékeli az elõszelét sem. A vállalatok csak a változások mélyreható ismeretében érthetik meg, mivel kell számolniuk a közeljövõben a tehetségmenedzsment területén, és hogyan alakíthatják ki idõben megfelelõ stratégiájukat.

Ebben segít a három elismert amerikai HR-szakember, Robert Gandossy, Elissa Tucker és Nidhi Verma által szerkesztett kötet, a Gazdálkodj okosan a tehetséggel. A magyar kiadást a magyarországi Hewitt tanulmánya egészíti ki, amelybõl a döntéshozók és a HR-vezetõk a hazai pályán jelentkezõ új problémákkal és a gyakorlat adta válaszokkal is megismerkedhetnek.

Az olvasmányos, kellemes stílusú kötetet a vállalatvezetõk, a HR-szakemberek és a HR iránt érdeklõdõk is egyaránt szórakoztatónak fogják találni, mert a könyvben az elmélet, a kutatási eredmények és a gyakorlati tapasztalatok kiválóan hasznosítható egésszé állnak össze.

E könyvesboltok:

http://hvg.hu/hvgkonyvek/20070328_gazdalkodj.aspx

http://www.mimezis.hu/product_info.php?products_id=88568

http://www.ababook.hu/index.php?page=start_book_properties&book_id=111415786&category=&PHPSESSID=e8c

http://webshop.animare.hu/gazdalkodj+okosan+a+tehetseggel+donteshozok+es+hresek+47526.html

http://www.belfi.hu/html/hun/?product=4901

 ?gazdálkodj okosan a tehetséggel!? 

Szerk: Gandossy

Gazdálkodj okosan a tehetséggel! Döntéshozók és HR-esek

ISBN: 9789639686199

Kiadó: HVG Kiadói Zrt. (2007)

Kötés: kötött Oldalszám: 280

Széles: 235.0000 mm

Magas: 15.0000 mm

Hosszú: 160.0000 mm

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.