2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Magyar Református Szeretetszolgálat fotópályázatot hirdet a gyermekszegénységrõl

4 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/4531"><img class="image thumbnail" src="/files/images/gyermekszegénység.thumbnail.jpg" border="0" width="74" height="100" /></a></span>A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány fotopályázatot hirdet a gyermekszegénység (elektronikus) fotós megjelenítésérõl. A pályazati kiírás: <p>

gyermekszegénység.thumbnailA Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány fotopályázatot hirdet a gyermekszegénység (elektronikus) fotós megjelenítésérõl. A pályazati kiírás:

gyermekszegénység.thumbnailA Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány fotopályázatot hirdet a gyermekszegénység (elektronikus) fotós megjelenítésérõl. A pályazati kiírás:

Téma: Gyermekszegénység fotós szemmel

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány kiállítással egybekötött, nyílt fotópályázatot hirdet amatõr fotósok részére. A fotópályázat a Nyilas Misi Program részét képezi, melyben határon túli szegény és tehetséges iskolásokat támogatunk. A kampány szlogenje: "Segíts, hogy magyarul tanulhassak!"

Témakörök: gyermekszegénység a Kárpát-medencében, gyermekszegénység és iskola, gyermekszegénység és tanulás, gyermekszegénység és jövõkép

Beadási határidõ: 2007. szeptember 30.

A zsûri a legjobbnak tartott fotókat kiválasztja, melyek 2007. októbere után vándorkiállításon vesznek részt. A pályázat eredményhirdetéssel összekötött díjkiosztója 2007. októberében a MRE Zsinati Irodájában lesz Budapesten, a Nyilas Misi Program sajtótájékoztatóján.

Nyeremények: 1. díj. 50 000 Ft. 2. díj. 25 000 Ft. 3. díj. 10 000 Ft.

Technikai követelmények: filetípus: JPEG (Adobe PhotoShop jpeg 8-nak megfelelõ tömörítés), minimális méret: 2048 x 1536 pixel (3 M pixel)

Részvétel módja:

A pályázó maximum 5 képet küldhet be. A pályázaton digitális és analóg technikával készült képek vehetnek részt. Analóg képek esetén kérjük a digitalizált (scannelt) változat beküldését minimum méret 2048 x 1536 pixel (3 M pixel) terjedelmû fotóval lehet részt venni. A pályázaton csak olyan fényképek vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának idõpontját megelõzõen más fotóversenyen nem értek el eredményt. A pályázónak az elküldött képekhez csatolnia kell a kitöltött és aláírt nevezési lapot.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó elfogadja a nevezési feltételeket és a nevezési lapot emailben (mrsz@zsinatiiroda.hu ), faxon (06-52-516983), vagy postai úton (4025. Debrecen. Kálvin tér 17.) visszaküldje azt. A fotók elbírálását és a díjak odaítélését a Rendezõ által felkért Zsûri végzi. Mindegyik fotó csak egyszer díjazható.

A képeket és a jelentkezési lapokat, együtt a mrsz@zsinatiiroda.hu  emailcímre várjuk, jelentkezési lap ugyanitt igényelhetõ.

Egy pályázó csak egy jelentkezési lapot küldhet be.

A zsûri:

Máthé András fotómûvész, Polgári Sándor marketing szakember, Barcza János egyházi fotós

Szerzõi és szomszédos jogok

A pályázaton csak elsõ felhasználásúnak minõsülõ fotók vehetnek részt.

A résztvevõ a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezõk a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával.

A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzõi jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelõsséget teljes egészében vállalja.

A nyertes pályázók hozzájárulnak, hogy a díjazott pályamûvek a http://www.nyilasmisiprogram.hu/  honlapon és a sajtóban ellenszolgáltatás nélkül megjelenjenek.

A pályázat kiírója vállalja a kiállításra kerülõ képek nagyítását és annak költségeit.

A zsûri köteles kizárni mindazokat a pályázókat, akik a fenti feltételeknek nem tesznek eleget! A pályázónak a zsûri esetleges kérésére az eredeti file-t, negatívot vagy papírképet be kell mutatnia.

A Rendezõ kijelenti, hogy elfogadja a Pályázó nyilatkozatát a Jelentkezési lapon és ezennel átveszi díjmentesen a szerzõ szerzõi tulajdonjogait a benyújtott Fotókkal kapcsolatosan.

Magyar Református Szeretetszolgálat 4025, Debrecen, Kálvin tér 17.

Mobil: +36-30-418-4100, Tel./Fax:+36-52-516-983

Skype: reformatusszeretetszolgalathu , E-mail: mrsz@zsinatiiroda.hu

? www.reformatus.hu Kommunikációs Szolgálat szerk@reformatus.hu T.:(1)460-0753

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.