2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A MÁV ZRt. 2007-ben immár 11. alkalommal vesz részt az Utazás Kiállításon

10 perc olvasás
<font size="3"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"><span class="inline left"><img class="image thumbnail" src="/files/images/MÁV.thumbnail.jpg" border="0" alt="MÁV" title="MÁV" width="100" height="100" /></span>A március 29. és április 1. között megrendezésre kerülõ Utazás 2007 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon ? a korábbi évek hagyományának megfelelõen ? a MÁV szakmai programokkal, kedvezményes ajánlatokkal és szolgáltatásokkal, valamint jegypénztárral várja a látogatókat.</font></font></font> <p style="margin: 0cm 0cm 0pt" class="MsoNormal"> </p><font size="3"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"> </font></font></font><font size="3"><font color="#000000"><font face="Times New Roman"> </font></font></font><font size="3"><font color="#000000"><font face="Times New Roman">

mávA március 29. és április 1. között megrendezésre kerülõ Utazás 2007 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon ? a korábbi évek hagyományának megfelelõen ? a MÁV szakmai programokkal, kedvezményes ajánlatokkal és szolgáltatásokkal, valamint jegypénztárral várja a látogatókat.

 

  

mávA március 29. és április 1. között megrendezésre kerülõ Utazás 2007 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon ? a korábbi évek hagyományának megfelelõen ? a MÁV szakmai programokkal, kedvezményes ajánlatokkal és szolgáltatásokkal, valamint jegypénztárral várja a látogatókat.

 

  

 

 

A vasúttársaság vásári standját Heinczinger István, a MÁV ZRt. vezérigazgatója nyitotta meg. A stand ünnepélyes megnyitását követõen aláírási ceremóniára is sor került: a vasúttársaság képviselõi egy vállalkozási szerzõdést és két szándéknyilatkozatot írtak alá.  

A MÁV ZRt. ? az elmúlt évek üzleti tevékenységére gyakorolt kedvezõ hatása miatt ? 2007-ben is fontosnak tartotta, hogy részt vegyen Közép-Európa egyik legnagyobb turizmussal, utazással kapcsolatos rendezvényén, az Utazás 2007 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon, melyet 2007. március 29. (szakmai nap) és április 1. között a Hungexpo területén 30. alkalommal rendeznek meg.  Az idei évi kiállításon a MÁV ZRt. ? mint a magyar turisztikai piac egyik meghatározó és dinamikusan fejlõdõ szereplõje ? 11. alkalommal vesz részt önálló kiállítóként az A. pavilon 201/A. standján.  

A MÁV kiállítási standjának információs pultjainál a vasúttársaság értékesítõ munkatársai adnak utazási tanácsokat, válaszolnak az érdeklõdõk kérdéseire. A standon kialakított pénztárhelyiség közvetlen belföldi és nemzetközi jegyváltási lehetõséget biztosít a stand látogatói részére. A kiállítótéren felállított plazma TV-n és LED-kijelzõn az érdeklõdõk folyamatosan követhetik a vasúttársaság speciális utazási információit, aktuális ajánlatait, akcióit.   A MÁV ZRt. az idei évi kiállítási megjelenése során is ? az elmúlt évekhez hasonlóan ? hangsúlyosan, méltó módon kívánja képviselni a vasúttársaság hagyományait. Szezonális belföldi és nemzetközi ajánlatokkal várja standjának látogatóit, egyebek mellett a turisztikai célú vasúti utazások ösztönzése érdekében. A kiállítás lehetõséget teremt arra is, hogy a vasúttársaság potenciális üzleti partnereivel tapasztalatcserét folytathasson, együttmûködési lehetõségeket keressen. A részvétellel a MÁV nem titkolt célja az is, hogy ? a turisztikai seregszemle nyújtotta lehetõségek kihasználásával ? szolgáltatásait szélesebb körben is népszerûsítse.

 

 A kiállítás alkalmából az alábbi vállalkozási szerzõdés és szándék nyilatkozatok aláírására került sor: ?   Balatoni Hajózási Zrt. ? MÁV ZRt. vállalkozási szerzõdés aláírása a ?Balaton Mix? kedvezményes jegy 2007 nyarán történõ értékesítésérõl. Ennek lényege, hogy a MÁV utasai egy, kettõ vagy három szabadon választott napon korlátlanul utazhatnak a Balatont körülölelõ vasútvonalakon, illetve a tavat átszelõ menetrendszerinti hajójáratokon; ?   Balatoni Hajózási Zrt. ? MÁV ZRt. együttmûködési szándék nyilatkozat aláírása közös, komplex utazási csomagok kiajánlásáról; ?   ÖBB ? MÁV ZRt. együttmûködési szándék nyilatkozat aláírása az osztrák vasútvállalattal. Célja kedvezõ vasúti jegy, valamint utazási csomag kiajánlása annak érdekében, hogy az utasok külföldi útjaik során közlekedési alternatívaként a vasutat preferálják.   

A MÁV ZRt. (Devecz Miklós fõigazgató, Személyszállítási Üzletág) és a Balatoni Hajózási (BH) Zrt. (Dr. Horváth Gyula, vezérigazgató) által az Utazás 2007 Kiállítás szakmai napján (2007. március 29-én, csütörtökön) aláírt vállalkozási szerzõdés szerint a két cég 2007-ben a Balatonhoz utazók komplex kiszolgálása érdekében, szolgáltatásaik bõvítése céljából, közös ajánlattal, a ?Balaton Mix? kedvezményes áron kibocsátott utazási ajánlattal jelentkezik. Az egy-, kettõ- és három napon keresztül használható ?Balaton Mix? jegyekkel a Balaton körüli menetrend szerinti vonatokat és a balatoni menetrend szerinti hajójáratokat kedvezményes áron vehetik igénybe az utasok. 

A 2007. évi ?Balaton Mix? akció a nyári idõszakban érvényes, 2007. május 18-tól 2007. szeptember 16-ig. Az erre az idõszakra megváltott ?Balaton Mix? kedvezményes jegyek az érvényesség elsõ napját követõ harminc napon belül használhatók fel díjmentes utazásra. A jegy elõvételben is megváltható, a tervezett utazást megelõzõ két hónappal korábban. 

Az ajánlat a MÁV ZRt. menetrendjében meghirdetett járatokra, a Balaton körüli vasútvonalak Szabadbattyán?Tapolca (29-es vonal), Tapolca?Balatonszentgyörgy (30b vonal) és a Balatonszentgyörgy?Szabadbattyán (30-as vonal) vonalszakaszain, valamint a Balatoni Hajózási Zrt. menetrendjében meghirdetett valamennyi balatoni járatra (kivéve: komp, sétahajó, zenés sétahajó) érvényes. A ?Balaton Mix? kedvezményes felnõtt- és a gyermekjegye a MÁV ZRt. és a BH Zrt. korábbiakban részletezett járatain egy kerékpár díjmentes szállítására is feljogosít

 

 

 

 Ugyancsak a kiállítás szakmai napján írta alá a MÁV ZRt. és a BH Zrt. a két cég együttmûködésérõl szóló szándéknyilatkozatot (aláírók: Devecz Miklós a MÁV ZRt. Személyszállítási Üzletág fõigazgatója és Dr. Horváth Gyula a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója) forgalmuk kölcsönös növelése érdekében. A szándéknyilatkozat szerint a két vállalat egymás és közös programjainak, ajánlatainak minél szélesebb körben való ismertetése érdekében tájékoztató anyagaikat, plakátjaikat, szórólapjaikat saját értékesítési helyein, reklámfelületein kölcsönösen bemutatják, terjesztik. A most aláírt szándéknyilatkozatnak megfelelõen továbbá a MÁV ZRt. és a BH Zrt. közös, komplex programcsomagokat dolgoz ki az utazóközönség igényeinek figyelembe vételével.   

Az ÖBB (aláíró: Mag Andrea Veitschegger, az ÖBB Személyszállítási Üzletág Nemzetközi Forgalom vezetõje) és MÁV ZRt. (aláíró: Devecz Miklós, a MÁV ZRt. Személyszállítási Üzletág fõigazgatója) által kötött együttmûködési szándéknyilatkozat célja közös piacfejlesztés, mindkét fél nemzetközi (osztrák-magyar) forgalmának növelése. A célok elérése érdekében a két társaság a jövõben együttmûködik közös termékek és turisztikai, utazási ajánlatok (csomagok) kidolgozása terén, valamint szorosabbra fûzi az együttmûködést a marketingkommunikáció területén. Együttmûködnek továbbá az üzleti útra utazók és az iskolacsoportok (diákcsereprogram) részére nyújtott személyszállítási szolgáltatások fejlesztése és népszerûsítése érdekében megvalósított közös marketingakciók vonatkozásában. A két vasútvállalat a szándéknyilatkozat aláírása napján elindítja közös, ÖBB ?Élmény-kártya? akcióját.    

A MÁV ZRt. akciói, utazási, illetve túra ajánlatai:  

 Vásári kedvezmény Az Utazás 2007 Kiállítás ideje alatt a MÁV standján (Hungexpo, A. pavilon 201/A. stand) üzemeltetett jegypénztárban váltott teljesárú belföldi menetjegyet az utazni vágyó látogatók 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg.   MÁV Vándor túrák MÁV Vándor túra Sárospatakra: az út résztvevõi helyi kísérõvel megtekinthetik a város fõbb nevezetességeit, így a Szoborparkot, az Iskolamúzeumot és a Vártemplomot is. Délben háromfogásos ebéd, majd a Rákóczi vár meglátogatása tárlatvezetõvel. A vár pincészetében ? fakultatív programként ? borkóstolásra van lehetõség, négyféle borral. (A csomag ára 7.990, borkóstolóval 8.990 forint). MÁV Vándor kerékpártúra Gyöngyösfaluba: a résztvevõk vonattal utaznak Szombathelyre, ahonnan a szervezõk által biztosított kerékpárokkal 22 km-es utat megtéve Kõszegre érkeznek. A csapat Kõszegen a Jurisics várat és a Postamúzeumot tekinti meg. Az út következõ állomása Gyöngyösfalu, ahol bográcsos ebéd, majd sportolási lehetõség várja a vándorokat. A napot egy levezetõ biciklizés zárja. (A csomag ára 7.990 forint).  

 Lovastanya program Egynapos program, amelyet elõre meghatározott napokon a résztvevõk Budapestrõl Kecskemétre és vissza, illetve Szegedrõl Kecskemétre és vissza történõ vasúti utazással vehetnek igénybe. A program vasúti menetjegyen felüli elemei: autóbuszos transzfer Kecskemétrõl a Tanyacsárdába és vissza, vendégfogadás kínálással, lovaskocsizás, lovasbemutatók (ménes megtekintése, csikósok és fogathajtók ügyességi bemutatói, istállók meglátogatása), ebéd ötféle menüválasztékkal. (A program vasúti menetjegyen felüli ára a kiválasztott menütõl függõen 5.400 és 8.700 forint között változik.) A résztvevõk a programhoz menetjegyüket az Utazás 2007 Kiállításon, a MÁV standján (A. pavilon, 201/A. stand) 33 százalékos kedvezménnyel válthatják meg.   

Kilométergyûjtõ akció A Kilométergyûjtõ akció lényege, hogy azok az utasok, akik gyûjtik belföldi menetjegyeiket, és a menetjegyeken feltüntetett utazási távolságok összegeként elérnek egy meghatározott kilométerszámot, fõdíjként külföldi vonatjegyet nyerhetnek Münchenbe, Velencébe vagy Zürichbe. 2. díj: MÁV Vándor utazás, 3. díj MÁV ajándékcsomag. Az akcióban bármely, 2007. május 1-je és 2007. augusztus 20-a között megváltott és felhasznált, egy útra vagy menettérti útra kiadott belföldi vasúti jeggyel lehet részt venni. A jegyen feltüntetett kilométerszámot 2007. augusztus 22-én 24 óráig lehet regisztrálni a MÁV honlapján (www.mav.hu ).   

Vasutazó programcsomagok MÁV és a Neckermann Utazási Iroda által közösen szervezett utazási programcsomagok képezik a Vasutazó ajánlatot, melyek révén egyéni utasok utaznak vonattal különbözõ belföldi célállomásokra. A programcsomagok a vasúti jegyen kívül idegenforgalmi és egyéb szolgáltatásokat is tartalmaznak. Jelenleg elérhetõ városok: Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonlelle, Debrecen, Dombóvár, Eger, Gyõr, Gyula, Hajdúszoboszló, Kecskemét, Keszthely, Nyíregyháza, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged és Tiszaújváros.

 A programcsomagok részletes leírása a MÁV honlapján (www.mav.hu ) található. (Az Utazás 2007 Kiállítás ideje alatt a Neckermann Utazási Iroda a Vasutazó akció ajánlataira 10 százalékos kedvezményt biztosít.)   

InterRail nemzetközi ajánlat Az igen kedvezõ árú InterRail nemzetközi ajánlat kétféle szolgáltatással áll az utasok rendelkezésére. Az ún. ?Egyországos? bérlet, melynek 3, 4, 6 és 8 napos változatai léteznek, az érvénytartamon belül lehetõséget nyújt az akcióban részvevõ országok valamelyikének területén történõ korlátlan vasúti utazásra. A ?Globál? bérlet ? amelynek 5, 10 és 22 napos, valamint egyhónapos változatai léteznek ? érvénytartamán belül az akcióban részt vevõ összes ország területén korlátlan vasúti utazásra jogosít.   

Korlátozott számú ajánlatok A MÁV ? korlátozott számban megvásárolható ajánlatai révén ? minden eddiginél kedvezõbb vasúti eljutást biztosít Európa számos országába. Bécsbe 13 eurótól, Münchenbe és Velencébe 29 eurótól, Zürichbe 39 eurótól lehet utazni. Az árak egy útra, 2. kocsi-osztályra vonatkoznak. (A korlátozott számban elérhetõ ajánlatok árai tartalmazzák a menetjegy és a lehetséges helybiztosítás árát is.)   

Kirándulójegyek Ausztriába A Kirándulójegy négy napig érvényes, 2. kocsi-osztályú menettérti utazásra jogosít. A jegy a vasúti utazás mellett négy napig az érintett ausztriai városok (Bécs, Graz, Wiener Neustadt) tömegközlekedési eszközeinek igénybevételére is feljogosít. (Bécsbe felnõtteknek 29, gyerekeknek 17 euró; Graz-ba: felnõtteknek 39, gyerekeknek 22,60 euró; Wiener Neustadtba felnõtteknek 19, gyerekeknek 9,50 euró a szolgáltatás igénybevételének ára.) 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.