2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Mio bemutatta a Mio Moov család legújabb tagját, a TMC-vel felszerelt a Mio Moov 310 es- készülékét

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/20882"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mio-moov-310-gps.thumbnail.jpg" border="0" alt="MIO MOOV 310" title="MIO MOOV 310" width="100" height="73" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>MIO MOOV 310</strong></span></span> <p>A Mio Technology, a GPS navigációs rendszerek világviszonylatban és Közép-Kelet Európában vezető gyártója, Magyarországon is bemutatta a <strong>Mio 310</strong>-es új modelljét. </p><p>

 mio moov 310MIO MOOV 310

A Mio Technology, a GPS navigációs rendszerek világviszonylatban és Közép-Kelet Európában vezető gyártója, Magyarországon is bemutatta a Mio 310-es új modelljét.

 mio moov 310MIO MOOV 310

A Mio Technology, a GPS navigációs rendszerek világviszonylatban és Közép-Kelet Európában vezető gyártója, Magyarországon is bemutatta a Mio 310-es új modelljét.

A beépített TMC (Traffic Message Channel, vagyis Forgalominformációs Csatorna) antennának köszönhetően az új készülék olyan a közlekedési információkról is tájékoztatja a vezetőket, amelyek segítségével a sofőrök elkerülhetik a forgalmi dugókat, a lezárt utakat vagy a friss baleseteket. Az adatok feldolgozásával a Mio Moov új útvonalat ajánl fel, mellyel könnyebbé és stresszmentesebbé teheti az utazást.

mio moov 310 hátoldalMIO MOOV 310 hátoldalA TMC szolgáltatások az alábbi országokban elérhetőek: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Nagy-Britannia, Amerikai Egyesült Államok és Kanada.

A teljes MIO Moov termékcsaládhoz hasonlóan ez a modell is tartalmazza a Mio More szolgáltatáscsomagját, és a 38 európai ország térképét kínáló legújabb Mio Map szoftvert is.

A NavPix segítségével a felhasználók fotókat tölthetnek le beépített GPS koordinátákkal, így a Mio Moov 310 elnavigálja őket a fényképes célpontokhoz is. A MioMore Desktop szoftvere több mint 1 millió koordinátákkal ellátott fotót tárol épületekről és érdekes helyekről, melyek ingyenesen letölthetőek a Flickr(TM) és a NavPix weboldalakról.

mio moov 320 hordtáskaMIO MOOV 320 hordtáskaA SiRFInstantFixII technológia a készülék bekapcsolásakor előre kiszámítja a műholdak állását, így a GPS jelek segítségével akár 5 másodperc múlva is indulhat az útvonaltervezés.

A legújabb Mio Moov modell is rendelkezik a helyi keresés funkcióval, amely lehetőséget nyújt további érdekes helyek (POI) megtalálásához is.

www.mio.com/hu

Moov 310 specifikációk

Hardver

CPU

Samsung 2443-400Mhz

GPS lapkakészlet

20-channel SiRFstarIII

TMC

Beépített

Hálózatok

N/A

Memóriakártya

SD/MMC (kompatibilis)

Kijelző típusa

4.3" TFT, érintőképernyővel

Kijelző felbontása

480 x 272 Pixel (WQVGA)

Kijelző tájolása

Fekvő

Akkumulátor

Újratölthető Li-ion, nem cserélhető

Akkumulátor kapacitás

720mAh

Akkumulátor életidő

2.5 óra

Bluetooth®

N/A

Wi-Fi

N/A

Infravörös port

N/A

USB

USB (2.0)

Kamera

N/A

Mikrofon

N/A

Hangszóró

igen

Earphone Jack

N/A

"Mélység"

17.7mm (0.9")

Szélesség

130mm (5.1")

Magasság

77.7 mm (3.0")

Weight (grams and ounces needed)

171 g (6.03 oz)

Szoftver

 

Operációs rendszer

Win CE .Net 5.0

Navigációs szoftver és térkép

MioMap 2008

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.