Jönnek az Igazi hiénák – 2013. november 7-én, csütörtök reggel újabb exkluzív dalpremier fültanúi lehetnek a Class FM hallgatói.

 

Jönnek az Igazi hiénák – 2013. november 7-én, csütörtök reggel újabb exkluzív dalpremier fültanúi lehetnek a Class FM hallgatói.

 

Az egy év után új szerzeménnyel jelentkező Tankcsapda a Morning Showban mutatja be az Igazi hiénákat, amelynek a népszerű reggeli műsor rocker műsorvezetője, Vadon Jani különösen örül. A hallgatók már megszokhatták, hogy rendszeresen mutatja be hazánkban elsőként a legnagyobb sztárok vadonatúj dalait a Class FM. November 7-én hazánk egyik rock-legendája, a Tankcsapda hozza el legújabb szerzeményét a leghallgatottabb rádió reggeli műsorába, a Morning Showba.

 

„A most debütáló Igazi hiénák az Argo 2. főcímdala lesz." – árulta el Lukács Laci. – „Ez a szerzemény nyolc, korábban lemezen nem hallható stúdiófelvétellel és két jól ismert dal újragondolt verziójával egy különleges Tankcsapda gyűjtemény részeként jelenik meg." – tette hozzá a dalszerző-énekes.

 

A dalpremiernek a reggeli műsor köztudottan rockzenéért rajongó műsorvezetője, Vadon Jani kifejezetten örül.

 

„Jó, hogy alkalom adtán egy kis rockzene is belefér a műsorba és hát az vitathatatlan, hogy a Tankcsapda a műfaj egyik nagyágyúja. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ezúttal mit hoztak össze a fiúk." – mesélte a műsorvezető.

 

Balázs, Jani és Feri csütörtök reggel kilenc óra után Lukács Lacit és Fejes Tomit kérdezi az új dalról, és a jövőre 25. születésnapját ünneplő Tankcsapda terveiről. Érdemes a Class FM Morning Showjára tekerni.

 

http://classfm.hu/

 

Lantai József

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük