A SES (NYSE Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) és a szlovák Towercom televíziós és távközlési szolgáltató megújította a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción található ASTRA 3B szatellitre vonatkozó hosszú távú kapacitás-szerződését.

 

 A SES (NYSE Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) és a szlovák Towercom televíziós és távközlési szolgáltató megújította a keleti 23,5 fokos műholdas pozíción található ASTRA 3B szatellitre vonatkozó hosszú távú kapacitás-szerződését.

 

A keleti 23,5 fokos pozícióról a Towercom továbbra is több transzpondert vesz igénybe, melyek segítségével HD tartalmú műsorokat is magába foglaló televíziós szolgáltatásokat sugároz a cseh és szlovák piacokon. A Towercom, a Skylink, Szlovákia és Csehország vezető televíziós szolgáltatója számára biztosít kapacitást, így több mint két millió ügyféllel rendelkezik.

 

"Célunk, hogy innovatív és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Együttműködésünk a legmegbízhatóbb műholdas szolgáltatóval, a SES-szel lehetővé teszi, hogy megfeleljünk a velünk szemben támasztott magas elvárásoknak, így stabil és hosszú távú kapcsolatot tarthassunk fenn ügyfeleinkkel" – mondta Roman Fischer, a Towercom elnök-vezérigazgatója.

 

"Megállapodásunk megerősíti folytatódó partneri kapcsolatunkat egy különösen versengő környezetben. Megtisztelő a Towercom belénk fektetett bizalma, várakozással nézünk a jövőben is folytatódó, sikeres együttműködésünk elé, melyen keresztül a legkiválóbb műsorszórási szolgáltatásokat nyújthatjuk számukra" – tette hozzá a SES kereskedelmi igazgatója, Ferdinand Kayser.

 

 

A SES (NYSE: Euronext; párizsi és luxemburgi értéktőzsde: SESG) a világ vezető műhold-üzemeltetője, flottájában 55 földkörüli szatellittel. A vállalat műholdas kommunikációs szolgáltatásokat nyújt műsorszolgáltatók, tartalom és internetszolgáltatók, mobil és vezetékes hálózati szolgáltatók, valamint üzleti és kormányzati szervezetek számára világszerte.

 

A SES-nek (Euronext Paris és Luxembourg Stock Exchange: SESG) részesedése van továbbá a kanadai Ciel-ben, a mexikói QuetzSat-ban, valamint stratégiai partnere az O3b Networks-nek is. További információ: www.ses.com

 

A Towercom, Inc. egy magánkézben lévő telekommunikációs és televíziós szolgáltató, melynek székhelye Pozsonyban van.  A vállalat szabadon fogható illetve kódolt televíziós csatornáknak, mobil szolgáltatóknak, incumbent és alternatív fix telekommunikációs szolgáltatóknak, állami hatóságoknak, közüzemi vállalatoknak, és egyéb vállalatoknak nyújt szolgáltatásokat. A Towercom szorosan együttműködik a Skylink TV platformmal Szlovákiában és Csehországban egyaránt technológiai támogatást biztosítva.

www.towercom.cz/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük