2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A szerencsejáték-ipar előrejelzései 2022-re

5 perc olvasás
A digitális valuták, a VR, az e-sportok, az élő kereskedős játékok, az IoT és sok más technológia is megjelent a szerencsejátékok világában.
jatekok

Most, hogy a 2021-es évnek búcsút intettünk, itt az ideje, hogy előretekintsünk 2022-re. A legtöbb vállalkozó már különböző stratégiákat elemez arra vonatkozóan, hogy mi várható. Izgalmas pár év van mögöttünk, sok váratlan eseménnyel és trenddel.

Láttuk, hogy a digitális valuták, a VR, az e-sportok, az élő kereskedős játékok, az IoT és sok más technológia vetette meg a lábát az iparágban, valamint szignifikánssá vált a mobilok jelentősége is a játékiparban.

Az elmúlt évtizedekben az online kaszino és más szerencsejátékok a kikapcsolódásra és izgalmakra vágyó célközönség egyik kedvelt szabadidős sportjává váltak. A szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenységek megnövekedett fogyasztása a mindennapi életünk technikai fejlődésének köszönhetően részletgazdagon nyomon követhető.

A növekedés katalizáló tényezői közé tartozik a robusztus eszközök méretének drasztikus csökkenése, a hálózathoz való gyorsabb kapcsolódás, valamint a digitalizációra áttért banki intézmények rugalmassága.

Az év, ami mindent megváltoztatott

Senki sem volt felkészülve arra, ami 2020-ban történt. A COVID-19 világjárvány miatt március közepére a világ bezárult, a sporteseményeket törölték, a szárazföldi kaszinók pedig becsukták kapuikat. Az üzemeltetők igyekeztek felkészülni a kihívásokkal teli időszakra, ám sokan nem tudták benyelni a fellépő veszteségeket.

Ez volt az az év, amikor igazán beindult az e-sportok mainstream fejlődése. Mivel a sport-szerencsejátékosok számára szűk választási lehetőségeket hagytak, az e-sport fogadás előtérbe került. Az ágazat exponenciálisan növekedésnek indult, és a világ újranyitásával a népszerűsége töretlen maradt.

Mi történt 2021-ben?

A Fast Offshore jelentős mennyiségű jelentkezést tapasztalt olyan vállalkozóktól, akik saját szerencsejáték-vállalkozást akartak alapítani. Sokan voltak kíváncsiak a kriptopénzes fizetési módokra, illetve azok kombinálására az oldalaikon. Számos e-Sport start-up vállalkozás is bejött a képbe, s nemcsak fogadási oldalak, de olyanok is, akik járulékos előnyöket nyújtanak.

Az előttünk álló év

Az előrejelzések szerint 2022 jobb év lesz az online szerencsejáték-szektor számára. A szerencsejátékról szóló legfrissebb jelentések szerint a szerencsejáték-ipar mérete az év végére eléri a döbbenetes 565 milliárd dollárt.

Ez éves szinten közel 6%-os növekedést mutat. A 12%-os CAGR alapján azt jósolhatjuk, hogy az online fogadások összértéke 2025-re eléri a 112 milliárd dollárt.

Iparági szakértők a szerencsejáték-ipar bevételeinek fokozatos növekedését jósolják 2022-ben, mely elérheti becslések szerint akár a 29,3 milliárd eurót is. A keresetek növekedése várhatóan kedvező hatással lesz az Európai Unión belüli adóbevételekre.

Az iGaming kezdeményezésben regisztrált exponenciális növekedés igen jellegzetes, és nincs is megfelelője a világgazdaság más szektoraiban.

Ha a meghajtók bővítésére kerül a szó, számos különböző elemre kell figyelnünk.

Laptop

Legtöbben hordozható technológiát használunk szerencsejátékainkhoz, például okosórákat vagy hasonlókat. Sokunknak van otthon kiegészítő eszköze, hogy telefonunkkal vagy számítógépünkkel összecsatlakoztatva használjuk. Lenyűgöző bővülések várhatók a fogadások terén ezekkel a modulokkal. Noha ezek nem nyújtanak számottevő változást, mégis extra kényelmet biztosítanak.

Új fizetési módok

Megnőtt a fogyasztói bizalom az online fizetési módok iránt, és ennek következtében megnőtt a kereslet a különböző fizetési megoldások iránt is. A hagyományos kártyás fizetési módokon túl számos izgalmas és innovatív lehetőség áll rendelkezésre.

A digitális pénztárca ma már az egyik legnépszerűbb online fizetési forma, csakúgy, mint a különböző fizetéskezelők és az integrált fizetési megoldások. Az online kaszinók új fizetési módjait egyre inkább felhasználóbaráttá teszik.

Amy Martinsson, a felmérés szakértője a Bitcoin online kaszinókban való használatának 7 fő előnyét a következőkben látja:

  • Továbbfejlesztett átláthatóság
  • A kereskedés kényelme
  • Hamarabb élvezhetjük a játékot
  • Megszabadít a bevételeiket terhelő adók alól
  • Adatbiztonság és a személyes adatok teljes védelme
  • Gyorsabb tranzakciók
  • Alacsony marketing díjak

Mobil szerencsejáték

A mobil szerencsejátékok várakozási ideje évről évre lerövidül, s ez a tény az átmenet erőteljes mozgatórugója lett. Egyre többen térnek át a mobilra, s ez olyan tendencia, amely nem valószínű, hogy csökkenni vagy változni fog egyhamar. Ahogy egyre többen használják a mobiltelefonjukat, és egyre jobban hozzászoknak, az igények egyre csak növekedni fognak.

A felhasználói élmény, a tempó, az illusztrációk, az alkalmazások vagy a fejlett applikációk – ezek mind olyan tényezők, amelyek meghatározzák a hordozható rendszerünkhez való ragaszkodásunkat. Aki a játékosait a legújabb mobil szerencsejáték-technológiával kényezteti, az versenyelőnyhöz juthat azon versenytársaival szemben, akik nem tették meg ezt.

Ha valaki újévi fogadalma az, hogy fellendítse az online szerencsejáték-üzletét, akkor a legjobb fogadás, amit tehet, az, ha felkeresi a Rapid Offshore-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.