2023.december.08. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világ legkisebb lézeres távolságmérõje

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/1877"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Bosch%20DLE%2050%20Professional0.thumbnail.jpg" border="0" alt="Bosch DLE 50 Professional" title="Bosch DLE 50 Professional" width="86" height="100" /></a><span style="width: 84px" class="caption"><strong>Bosch DLE 50 Professional</strong></span></span> <p>A Bosch megalkotta a világ legkisebb távolságmérõjét, amellyel egyéb más eszköz igénybevétele nélkül 50 méterig, hihetetlen pontossággal lehet távolságot, területet vagy térfogatot mérni. Használata pedig rendkívül egyszerû és a zsebben is elfér.</p><p>

 bosch dle 50 professionalBosch DLE 50 Professional

A Bosch megalkotta a világ legkisebb távolságmérõjét, amellyel egyéb más eszköz igénybevétele nélkül 50 méterig, hihetetlen pontossággal lehet távolságot, területet vagy térfogatot mérni. Használata pedig rendkívül egyszerû és a zsebben is elfér.

 bosch dle 50 professionalBosch DLE 50 Professional

A Bosch megalkotta a világ legkisebb távolságmérõjét, amellyel egyéb más eszköz igénybevétele nélkül 50 méterig, hihetetlen pontossággal lehet távolságot, területet vagy térfogatot mérni. Használata pedig rendkívül egyszerû és a zsebben is elfér.

Kicsi és könnyen kezelhetõ, mint a modern mobiltelefonok, és magán hordozza a lézeres távolságmérõk minden elõnyét: ez a Bosch DLE 50 Professional. 100 x 58 x 32 milliméteres méretével ez a világ legkisebb távolságmérõje. A mérõeszköz ideális minden olyan mesterember számára, aki egyéb eszköz igénybe vétele nélkül beltérben távolságot, területet vagy térfogatot szeretne mérni.

bosch dle 50 professionalA DLE 50 Professional a gyakorlatban elõforduló minden távolság mérésére alkalmas. A mérõeszköz pontos távolságmérést biztosít 50 méterig; lézertechnológiájának köszönhetõen pedig gombnyomásra megjeleníti az eredményt a LCD kijelzõn. A mérés pontossága ?1.5 milliméter.

A DLE 50 Professional használata nagyon egyszerû. Jelekkel ellátott gombok segítségével lépkedhetünk a hosszúság-, terület-, térfogatmérési, vagy a Pythagorasz tételnek megfelelõ közvetlen magasságmérési funkciók között. A kezdeti beállításban a lézeres távolságmérõ a mérõmûszer hátsó szélétõl kezd mérni, egy gomb ismételt lenyomásával azonban a felhasználó megváltoztathatja a kívánt hivatkozási pontot a mérõmûszer elejére, a beépített állványra vagy egy kihajtható mérõ pecekre. A 30 mm hosszú pecek segítéségével egyszerûbb mérni szûk sarkokban, falnyílásban vagy vezetõ sínben. Az LCD-n egy szimbólum jelzi a kiválasztott hivatkozási pontot, így elkerülhetõ a mérési hiba.

A kis lézeres távolságmérõ puha markolatú felületének köszönhetõen könnyen kezelhetõ és megvédi a mérõeszközt az ütések okozta sérülésektõl.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.