2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világ legnagyobb, kereskedelmi forgalomban kapható LCD TV-je

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2682"><img class="image thumbnail" src="/files/images/70inch%20LCD%20TV_Product%20Only.thumbnail.jpg" border="0" alt="Samsung 70inch LCD TV" title="Samsung 70inch LCD TV" width="100" height="69" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Samsung 70inch LCD TV</strong></span></span> <p>A Samsung Electronics bemutatta legnagyobb (178 cm-es, 70 inch-es), kereskedelmi forgalomban kapható full HD LCD TV-jét. Az új TV a Samsung legjobb képjavító technológiáival dicsekedhet, és a hagyományos hideg katódos fluoreszcens lámpa (CCFL) változat helyett fénykibocsátó diódás (LED-es) háttérvilágítást alkalmaz. </p><p>

 samsung 70inch lcd tvSamsung 70inch LCD TV

A Samsung Electronics bemutatta legnagyobb (178 cm-es, 70 inch-es), kereskedelmi forgalomban kapható full HD LCD TV-jét. Az új TV a Samsung legjobb képjavító technológiáival dicsekedhet, és a hagyományos hideg katódos fluoreszcens lámpa (CCFL) változat helyett fénykibocsátó diódás (LED-es) háttérvilágítást alkalmaz.

 samsung 70inch lcd tvSamsung 70inch LCD TV

A Samsung Electronics bemutatta legnagyobb (178 cm-es, 70 inch-es), kereskedelmi forgalomban kapható full HD LCD TV-jét. Az új TV a Samsung legjobb képjavító technológiáival dicsekedhet, és a hagyományos hideg katódos fluoreszcens lámpa (CCFL) változat helyett fénykibocsátó diódás (LED-es) háttérvilágítást alkalmaz.

Ezen kívül a Samsung egyedülálló ?Local Dimming" technológiája lehetõvé teszi a LED-es háttérvilágítás kikapcsolását a sötét képterületeken, ami 500 000:1 dinamikus kontrasztarányt eredményez; ugyanakkor a fogyasztás nem kevesebb, mint 50%-kal csökken.

70inch lcd tvA hagyományos, oszlopformájú CCFL háttérvilágítást olyan LED-es háttérvilágítás váltja fel, amely több száz fényforrásból áll. A képernyõn látható kép megvilágított részei maximális fényerejûre vehetõk, míg a képernyõ sötét részein a fény teljesen kikapcsolható. Az eredmény: felülmúlhatatlan kontrasztarány. Az energiafogyasztást pedig a sötét területeken kevésbé szükséges fényerõ csökkentésével érik el.

Mindeközben a Samsung LED-es letapogatása megszünteti a nagyképernyõs LCD TV-kkel általában együtt járó villogást és szellemképet. A LED-ek kikapcsolása gyorsan, sorban történik, ami tökéletesen kiküszöböli ezeket a jelenségeket.

70inch lcd tv?Büszke vagyok, hogy bemutathatom a 178 cm-es, full HD LCD tévénket, amelyben az újszerû ?Local Dimming" technológiát alkalmaztuk" – mondta JongWoo Park, a Samsung Electronics Digitális Média üzletágának elnöke. ?A Samsung tovább kívánja erõsíteni vezetõ szerepét az LCD TV-k terén, a teljes HD-s és nagyképernyõs LCD TV-k kínálatának bõvítésével." – tette hozzá.

70inch lcd tvA Samsung új, 178 cm-es teljes HD-s LCD TV-jének eleganciáját és kifinomultságát fekete, fényes, zongoralakk keret és titánium-króm szegély emeli ki. A kettõs, rejtett hangszórók és a hátsó mélysugárzó telt hangzása tökéletesen illeszkedik az életnagyságúnál is nagyobb képek látványához.

A Samsung tervei szerint a termék az idei év második felében kerül világszerte forgalomba.

70inch lcd tvA DisplaySearch szerint idén a január-márciusi idõszakban, nemzetközi szinten elért 17,4%-os piaci részesedésével a Samsung a legnagyobb LCD TV gyártó. Ezen részesedés a GFK szerint Magyarországon a január-áprilisi idõszakban 37,2% volt.

A Samsung a teljes HD felbontású TV-it a Magyarországon elsõként kereskedelmi forgalomba bevezetett Blu-Ray lejátszóival és a HD minõségre felkonvertáló DVD lejátszóival, valamint házimozi szettjeivel ajánlja fogyasztóinak a teljes HD képélmény minõségi élvezete érdekében.

http://www.samsungtulip.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.