A Disney Csatorna AZ „INDUL A RISZA!: DANCE DANCE"   versenye győztese, egy tehetséges budapesti lány mehet el arra a fantasztikus londoni utazásra, ahol – a világhírű Pineapple Dance Studios jóvoltából – részt vehet egy életre szóló élményt jelentő tánckurzuson.

 

A Disney Csatorna AZ „INDUL A RISZA!: DANCE DANCE"   versenye győztese, egy tehetséges budapesti lány mehet el arra a fantasztikus londoni utazásra, ahol – a világhírű Pineapple Dance Studios jóvoltából – részt vehet egy életre szóló élményt jelentő tánckurzuson.

 

Az Indul a Risze! Dance, dance!  táncversenyt  VV Béci, Brasch Bence és Lola is támogatta. Az ifjú táncos tehetségeknek egy videót kellett feltölteniük a Disney hivatalos weboldalára, és a legjobb tízet Béciék választották ki közösen. A Disney Csatorna nézői a 10 döntős közül – a http://www.disney.hu/indul-a-risza/dance-dance hivatalos honlapon- internetes szavazással választhatták ki kedvenc táncos videójukat.

 

Az „Indul a Risza! Dance, dance" zsűritagja VV Béci így nyilatkozott: – ,,Ez a táncverseny egy jó lehetőség a gyerekeknek arra, hogy megmutassák a tehetségüket. Jó lenne, ha minden gyerek felfedezné, milyen fontos a tánc: kiegyensúlyozottá tesz, energiát ad és jó kondiban tart. Egy dolog nagyon fontos: nem szabad soha feladni; ugyanis sok kitartás kell ahhoz, hogy jó táncos legyen valaki."

 

A versenyt, a 12 éves Németh Szintia nyerte, ő utazhat tehát Londonba az 5 napos tánckurzusra, amelyre a világhírű Pineapple Dance Studios-ban kerül sor, a sztár koreográfus Jay Revell vezetésével, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Kelly Rowland, Cheryl Cole és Alexandra Burke. Mivel a Pineapple Dance Studios a világ egyik vezető táncközpontja, gyakran járnak ide próbálni popsztárok és a West End színházi világának sztárjai is.

,,Úristen, nagyon boldog vagyok. El sem hiszem, hogy én nyertem, alig várom már, hogy felüljünk a repülőre, és elinduljunk Londonba."- mesélte Szintia, akinek óriási mosoly ült az arcán.

 

Szintia amellett, hogy fantasztikus táncórák egész során vehet részt a világhírű koreográfus vezetésével, arra is lehetőséget nyert, hogy meglátogassa London nevezetességeit, és, hogy megnézze „Az oroszlánkirály" című Disney musicalt a The Lyceum Theatre-ben.

 

Az „Indul a Risza!: Dance Dance" nyertesének nevét február 25-én, szombaton tette közhírré a Disney Csatorna az ,,Indul a Risza!" régóta várt második évadának premierjével egy időben, valamint a www.disney.hu/dance-dance hivatalos oldalon.

 

Az „Indul a Risza!: Dance Dance" ötletét a Disney Csatorna nagy sikerű vígjáték sorozata, az „Indul a Risza" adta. Ezzel az internetes versennyel a sorozat 8 és 14 év közötti rajongóinak akartak lehetőséget adni arra, hogy elsajátítsák a sorozatban látott, jellegzetes tánclépéseket. A feladat az volt, hogy a gyerekek otthon videóra vegyék tánc produkcióikat, és az anyagot feltöltsék a Disney hivatalos honlapjára.

 

Az „Indul a Risza!" új évadában újabb kalandokat élhetünk át a két virgonc barátnővel, CeCe Jones-szal és Raquel „Rocky" Blue-val, akik mindig is arról álmodoztak, hogy egy napon profi táncosként dolgoznak majd. Ez az álmuk valóra is vált, amikor háttértáncosként bekerültek a legnépszerűbb táncos tini műsorba, az „Indul a Risza, Chicago!"-ba.

 

A 2011 januárjában indult sorozat viharos gyorsasággal hódította meg a Disney Csatorna nézőinek a szívét. A főbb szerepekben: Bella Thorne mint CeCe Jones; Zendaya mint Raquel „Rocky" Blue; Kenton Duty („Lost") mint Gunther; Adam Irigoyen („Varázslók a Waverly helyből") mint Deuce; és Davis Cleveland („Sok sikert, Charlie!", „Született feleségek") mint Flynn Jones, CeCe édes kisöccse. A sorozat atyja Chris Thompson, producerek pedig Rob Lotterstein és Thompson. A beharangozó epizód koreográfiáját az a Rosero McCoy készítette, aki a „Rocktábor 2: A Záróbuli"-ban is dolgozott már. Az „Indul a Risza" az It's a Laugh Productions, Inc. gondozásában készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük