2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Vodafone közösségi portált indított a fejlesztõknek ? szoftverfejlesztés a Net erejébõl

3 perc olvasás
<a href="/node/93"><img src="/files/images/betavine.thumbnail.jpg" border="0" alt="A B vine portál" title="A B vine portál" width="100" height="53" align="left" /></a>Elindult a Vodafone Betavine, a Vodafone által mûködtetett kutatási és fejlesztési internetes portál. A Vodafone Betavine egy nyilvános, online együttmûködésen alapuló kutatási-fejlesztési szintér, amely a mobiltelefonok és az internet közötti további közeledés ösztönzésére törekszik. Célja még ezen kívül az új, izgalmas mobil alkalmazások fejlesztésének bátorítása.

Elindult a Vodafone Betavine, a Vodafone által mûködtetett kutatási és fejlesztési internetes portál. A Vodafone Betavine egy nyilvános, online együttmûködésen alapuló kutatási-fejlesztési szintér, amely a mobiltelefonok és az internet közötti további közeledés ösztönzésére törekszik. Célja még ezen kívül az új, izgalmas mobil alkalmazások fejlesztésének bátorítása.

Elindult a Vodafone Betavine, a Vodafone által mûködtetett kutatási és fejlesztési internetes portál. A Vodafone Betavine egy nyilvános, online együttmûködésen alapuló kutatási-fejlesztési szintér, amely a mobiltelefonok és az internet közötti további közeledés ösztönzésére törekszik. Célja még ezen kívül az új, izgalmas mobil alkalmazások fejlesztésének bátorítása.

Vodafone Betavine, a Web 2.0 egyes elveit alkalmazza a kutatás-fejlesztésre a mobil és internet kommunikációs térben, különösen nagy hangsúlyt fektetve a nyíltságra, az együttmûködésre és a kollektív intelligenciára. . A kizárólagos cél az, hogy a fejlesztõk számára platformot biztosítson, ahol találkozhatnak hasonló érdeklõdésû személyek és törekedhetnek a magasabb fokú kiválóság elérésére, és reményei szerint gazdagítja a szélesebb értelemben vett iparágat. A Vodafone Betavine kereskedelmi tevékenység elõtti tevékenységhez kapcsolódó együttmûködési terület, és nem kötõdik közvetlenül a Vodafone kereskedelmi funkcióihoz. A webhely mûködésének elsõ szakasza az alkalmazások fel- és letöltésére összpontosít, ösztönözve minden érdeklõdõt, hogy megossza ötleteit és alkalmazásait a közösséggel, hogy ezeket az ötleteket és alkalmazásokat tesztelni és finomítani lehessen. A webhely iránt általánosságban érdeklõdõ látogatók megtekinthetik azokat a projekteket, letöltéseket és fórum megbeszéléseket, amelyek a Vodafone Betavine közösséget éppen foglalkoztatják.

A regisztrált felhasználók hozzáférhetnek az alkalmazás letöltésekhez, kísérletezgethetnek velük és bekapcsolódhatnak a webhelyen folyó általános beszélgetésben, illetve segíthetik az alkalmazás fejlesztés alakítását. A fejlesztõk létrehozhatják saját projekt terüket, leírhatják és bloggolhatják koncepciójukat, valamint feltölthetik alkalmazásaikat. A jövõben kiírásra kerülnek tanulói pályázatok is, és egy nyílt forráskódú zóna megnyitása a Vodafone Betavine Forge weboldalon keresztül, valamint egy sor fejlesztõi API biztosítása olyan kommunikációs funkciókhoz, mint a szöveges és képüzenet küldés.

A Vodafone Betavine valódi ?beta? webhely, alapszintû funkcionalitást nyújtva indul, és felhasználóik visszajelzéseit és közremûködését igyekszik megszerezni a webhely jövõbeli fejlesztéséhez. A regisztráció ingyenes a webhely látogatói számára, amennyiben ellenõrizhetõ kapcsolattartási adatokat adnak meg. Ezután Betavine Béta-tesztelõ lehet és hozzáférési jogot kaphat a teljes alkalmazás letöltési listához, ahelyett hogy hozzáférése csak az alkalmi látogatók szûkebb listájára korlátozódna. A béta-tesztelõk formálhatják ezeknek az alkalmazásoknak a fejlesztését és új alkalmazásokat javasolhatnak.

http://www.vodafonebetavine.net

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.