2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A ZEBRA RFID-TERMÉKEI TÁMOGATJÁK A MICROSOFT BIZTALK RFID TECHNOLÓGIÁT

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3727"><img class="image thumbnail" src="/files/images/zebra.thumbnail.jpg" border="0" alt="ZEBRA" title="ZEBRA" width="100" height="69" /></a></span>A rádiófrekvenciás azonosítás széles körû elterjedésének eddigi legfõbb akadálya az volt, hogy  az RFID termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévõ rendszereibe. <p> 

 zebraA rádiófrekvenciás azonosítás széles körû elterjedésének eddigi legfõbb akadálya az volt, hogy  az RFID termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévõ rendszereibe.

 

 zebraA rádiófrekvenciás azonosítás széles körû elterjedésének eddigi legfõbb akadálya az volt, hogy  az RFID termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévõ rendszereibe.

 

 A BizTalk RFID-vel együttmûködõ DSPI révén a Windows-alapú eszközök egyszerûen felismerik, konfigurálják és felügyelik a Zebra nyomtatókat. Ily módon a Zebra RFID termékei könnyen kapcsolatot tudnak teremteni a Windows-környezettel a Microsoft BizTalk RFID platformon keresztül. A Zebra RFID termékei és a Microsoft BizTalk RFID közös használata számos elõnyt – köztük gyorsabb és egyszerûbb eszközintegrációt – nyújt a felhasználok számára.

?A BizTalk RFID-vel megvalósított együttmûködés maximális funkcionalitást és sokoldalú RFID-nyomtatómegoldást jelent ügyfeleinknek, és változatlanul biztosítja számukra a Zebra termékekre hagyományosan jellemzõ megbízhatóságot és egyszerû használatot" – nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra délkelet- európai értékesítési vezetõje. ?Ügyfeleink a Zebra eszközök teljes körû plug-and-play együttmûködésének biztos tudatában építhetik ki vállalatuk egészére kiterjedõ rádiófrekvenciás azonosítás üzleti modelljét."

?A BizTalk RFID platform integrált RFID megoldásokat képes létrehozni a Zebrához hasonló, intelligens és kompatibilis végponti eszközöket fejlesztõ partnervállalatok segítségével" – fejtette ki Nagy Levente a Microsoft Magyarország Alkalmazásplatform Termékmenedzsere. ?A Zebrával kiépített kapcsolat révén ügyfeleink rendszerei közvetlenül csatlakozhatnak az RFID nyomtató- és kódoló eszközökhöz így egyszerûsítve az integráció folyamatát."

A Zebra RFID nyomtatói/kódolói elvégzik az RFID-olvasókra vezeték nélkül továbbítható RFID-tagek vagy intelligens címék hibamentes programozását. A Zebra BizTalk RFID-t támogató RFID-termékei:

  • R110XiTM
  • R110Xi HFTM
  • R170XiTM
  • R4MplusTM
  • R110Pax4TM

http://www.rfid.zebra.com/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.