ZEBRAA rádiófrekvenciás azonosítás széles körû elterjedésének eddigi legfõbb akadálya az volt, hogy  az RFID termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévõ rendszereibe.

 

 ZEBRAA rádiófrekvenciás azonosítás széles körû elterjedésének eddigi legfõbb akadálya az volt, hogy  az RFID termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévõ rendszereibe.

 

 A BizTalk RFID-vel együttmûködõ DSPI révén a Windows-alapú eszközök egyszerûen felismerik, konfigurálják és felügyelik a Zebra nyomtatókat. Ily módon a Zebra RFID termékei könnyen kapcsolatot tudnak teremteni a Windows-környezettel a Microsoft BizTalk RFID platformon keresztül. A Zebra RFID termékei és a Microsoft BizTalk RFID közös használata számos elõnyt – köztük gyorsabb és egyszerûbb eszközintegrációt – nyújt a felhasználok számára.

?A BizTalk RFID-vel megvalósított együttmûködés maximális funkcionalitást és sokoldalú RFID-nyomtatómegoldást jelent ügyfeleinknek, és változatlanul biztosítja számukra a Zebra termékekre hagyományosan jellemzõ megbízhatóságot és egyszerû használatot" – nyilatkozta Halász Árpád, a Zebra délkelet- európai értékesítési vezetõje. ?Ügyfeleink a Zebra eszközök teljes körû plug-and-play együttmûködésének biztos tudatában építhetik ki vállalatuk egészére kiterjedõ rádiófrekvenciás azonosítás üzleti modelljét."

?A BizTalk RFID platform integrált RFID megoldásokat képes létrehozni a Zebrához hasonló, intelligens és kompatibilis végponti eszközöket fejlesztõ partnervállalatok segítségével" – fejtette ki Nagy Levente a Microsoft Magyarország Alkalmazásplatform Termékmenedzsere. ?A Zebrával kiépített kapcsolat révén ügyfeleink rendszerei közvetlenül csatlakozhatnak az RFID nyomtató- és kódoló eszközökhöz így egyszerûsítve az integráció folyamatát."

A Zebra RFID nyomtatói/kódolói elvégzik az RFID-olvasókra vezeték nélkül továbbítható RFID-tagek vagy intelligens címék hibamentes programozását. A Zebra BizTalk RFID-t támogató RFID-termékei:

  • R110XiTM
  • R110Xi HFTM
  • R170XiTM
  • R4MplusTM
  • R110Pax4TM

http://www.rfid.zebra.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük