2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A GEFCO első komplett zárt tehervonata a Selyemúton: Kínából Franciaországba kevesebb, mint 3 hét alatt

2 perc olvasás

image44.jpg November 22-én a GEFCO teli konténerekkel megrakott vonata 11 000 km-es utat követően megérkezett Kínából Franciaországba. A vonat kevesebb, mint három hét alatt szállította le a 40 láb hosszúságú konténereket a kínai Vuhanból az észak-franciaországi Dourges-ba a GEFCO ügyfele, a PSA számára.

A zárt tehervonat november 3-án indult Vuhanból, majd Kazahsztánon, Oroszországon, Fehéroroszországon, Lengyelországon és Németországon keresztül folytatta útját, végül november 22-én megérkezett a dourges-i terminálra. Vámkezelés után a szállítmányt közvetlenül a PSA egyik leányvállalati telephelyére, a Française de Mécanique számára továbbították.

A projektet a GEFCO irányította és koordinálta a különböző országok vasúti partnereivel és a GEFCO Forwarding sanghaji, moszkvai és párizsi csapataival közösen.
A több mint 65 évnyi logisztikai tapasztalattal rendelkező GEFCO már bő 4 éve szervez vasúti szállításokat Ázsiából Európába. A Csoport támogatja a két földrész közötti egyre növekvő kereskedelmet, valamint a konténerek vasúti szállítását, és folyamatosan keresi az új költséghatékony, rugalmas, megbízható és biztonságos megoldásokat, hogy megfeleljen ügyfelei elvárásainak és támogassa üzleti fejlődésüket” – mondta Anthony Gunn, a GEFCO Freight Forwarding ügyvezető alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.