aaa_30.jpgFebruár 16. és 18. között, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét, a Nespresso Atelier-t. A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek.

Az elkészített ételekben a kávé lesz a főszereplő, így a vendégek megismerhetik, hogy a legjobb séfek hogyan használják kreatívan a kávét, mint alapanyagot, akár egy főétel ízesítésére. Emellett a résztvevők megleshetik az ételek elkészítését, sőt maguk is kipróbálhatják a séfek különböző fortélyait.

A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztro szakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepő formában kerüljenek tányérra. A séfek olyan ízkombinációkkal készülnek, amelyek íz, illat és látvány szempontjából is minden eddiginél izgalmasabb és persze „kávésabb” világot teremtenek majd.

Lássuk, kik azok, akik szakmai tudásukat és a kávé szeretetét egyesítik majd a rendezvényen:

  • a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha),
  • a Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem),
  • a Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown),
  • a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca),
  • a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio),
  • Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem egyike),
  • Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája),
  • Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem),
  • Herczeg Ágnes borszakértő, Master of Wine jelölt
  • Fiáth Attila borszakértő, Master of Wine jelölt
  • Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq’ Bar),
  • Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete

Az Atelier élményről készült beharangozó videó itt tekinthető meg: LINK

A rendezvény során a Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklődőket. Az interaktív kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát. A látogatók próbára tehetik kóstolási és asszociációs képességeiket, melyhez a téma specialistái adnak iránymutatást.

 www.nespresso.com/atelierbudapest

A kifogástalan gasztronómiai élményt a Nespresso Atelier szakmai partnere, a Dining Guide (www.diningguide.hu) garantálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük