2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A SHELL BEMUTATJA: DELI BY SHELL– Átalakított shopok és exkluzív ételkínálat Fördős Zé közreműködésével

12 perc olvasás

A fogyasztói szükségletek és szokások folyamatosan változnak, de a Shell célja és elkötelezettsége az állandó átalakulás ellenére is örök: az utazás kellemes élménnyé tétele. A Shell nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlói igényeknek megfelelve aktívan alakítsa a benzinkutak shopjait és megformálja a jövő töltőállomásait. E törekvés részeként a Shell Hungary bevezette a deli by Shell márkát, amelynek keretében Fördős Zével, a Street Kitchen házigazdájával együttműködve új ételkínálatot hozott létre, az eltérő vásárlói igényekhez igazodva pedig megújítja shopjait.

Az utazás élményét nemcsak az autóban töltött idő, hanem egyre inkább az út közben tartott pihenők is jelentik. Tavaly a Shell új szintre emelte a vezetési élményt azzal, hogy új üzemanyagokat vezetett be. A vállalat célja, hogy minden területen minőséget nyújtson, így komoly erőforrásokat fektet a töltőállomásokon található üzletekbe is, hogy kényelmes és frissítő megállót kínáljon – mindezt ellenállhatatlan gyorsétel-választékkal kiegészítve.

“Figyeljük a fogyasztói igények és szokások változását, éppen ezért az üzemanyagfejlesztés mellett nagy figyelmet fordítunk a benzinkutak shopjaira is. 2015-ben indult el a shop üzletágunk fejlesztését célzó stratégia, amelytől azt várjuk, hogy az elkövetkező években üzletünk egyik fő mozgatórugója lesz. A stratégia a vállalat globális irányát követi, mindezt úgy, hogy figyelembe vesszük és kiaknázzuk helyi adottságokat és lehetőségeket. A tervek szerint 2025-re a Shell kiskereskedelmi üzletága jövedelme felét nem-üzemanyag termékek értékesítéséből éri el” – mondta Bujdosó Andrea, a Shell Hungary értékesítési igazgatója.

 

Könnyen elérhető, észbontó ízek egy profitól

Amikor az úton levők megállnak egy benzinkútnál, többnyire nemcsak tankolni szeretnének, hanem a rövid pihenőidőt kellemesen eltölteni – és ízletes ételeket enni. A Shell ezért úgy döntött, hogy a legjobb szakembert hívja segítségül, hogy az új deli by Shell márkanév alatt megalkossa a lehető legfinomabb ételkínálatot, amelyet minőség és széles választék jellemez.

A magyarok ízlését, a piacot meghatározó ételtrendeket és a Shell sokéves tapasztalatát figyelembe véve Fördős Zé, a Street Kitchen házigazdája új ízkombinációk sorát alkotta meg, legyen szó meleg fogásokról vagy szendvicsekről.

Megtisztelő és izgalmas kihívás volt egy nemzetközileg elismert márka ételkínálatát továbbfejleszteni. A fogyasztók egyre fogékonyabbak a magasabb színvonalú gasztronómiai élmények iránt, a töltőállomások pedig egyre komplexebb szolgáltatóhellyé alakulnak, ahol az ételek legalább olyan vonzerővel bírnak, mint a minőségi üzemanyag. Hónapokon át kísérleteztünk, hogy a deli by Shell kínálat a megszokottól eltérő, de közkedvelt ízekkel, könnyen és kényelmesen elfogyasztható formában debütálhasson a töltőállomások vendégei előtt. Az ételek fejlesztésekor a jó minőségű és ízletes alapanyagok mellett fontosnak tartottuk azt is, hogy gyorsan elkészíthetők legyenek, és a töltőállomáson történő időzést ne árnyékolja be hosszú várakozási idő” – árulta el Fördős Zé.

A közös munka eredményeként a deli by Shell új és ínycsiklandó választékkal várja a töltőállomásra betérőket, legyen szó akár helyben készült hideg és meleg fogásokról, mint például paninikről, hot dogokról, vagy előre csomagolt szendvicsekről, amelyek sokszínű választékát Zé exkluzívan a deli by Shell részére alkotott meg. A Street Kitchen házigazdája új pizzareceptekkel is készült, amelyek a nagyobb állomásokon érhetőek el. A teljes felfrissülésről pedig a deli by Shell gyümölcslevek és frissítő kávék is gondoskodnak a finom ételek mellett.

 

A kiváló hozzávalók és a technológia jelentik a minőség garanciáját

Azért, hogy az új alapanyagokból összeállított termékek és ízkombinációk megfeleljenek a deli by Shell által képviselt magas minőségi elvárásoknak, az új ételkínálat kidolgozása során a Shell és Fördős Zé csapatához a Khell Food szakemberei is csatlakoztak.

„A deli by Shell sokszínű ízvilága elsősorban a Shell Hungary és Fördős Zé munkáját dicséri. A mi feladatunk a szendvicsválaszték minőségének és gyártásának biztosítása volt. A csapattal közös teszteléseink során fokozatosan rajzolódtak ki az egyes alapanyagok közös ízhatásai, láttuk, hogy mi az, ami egy friss és mi az, ami egy előre csomagolt termék esetében működhet. Az aprólékos egyedi tervezés mellett gyártási technológiánk is a minőség garanciája, üzemünk Európa legelismertebb élelmiszer-higiéniai és folyamatirányítási rendszere, az IFS6 szerint működik” – avatott be a részletekbe Kelényi Zoltán, a Khell-Food ügyvezető-tulajdonosa.

 

Frissítő megálló, pihentető környezetben

Meghatározó élmény az is az utazók számára, hogy mennyire nyugodt, kényelmes az a környezet, ahol a kiválasztott ételt elfogyasztják, éppen ezért nemcsak az ételkínálat, de a benzinkutak belső tere is megújul. A Shell különböző koncepciójú shopokat alakított ki elhelyezkedésük, méretük és a helyi vásárlói igények figyelembe vételével. „A globális terveinkhez igazodó, az üzemanyag mellett a shop üzletágat is fókuszba helyező beruházások megvalósítását tavaly indítottuk el. Ez egy jelentős változási folyamat, amelynek részeként eddig már 25 töltőállomást alakítottunk át az új formátumoknak megfelelően. Célunk, hogy 2020-ra szinte az összes magyarországi shopunk az új koncepció szerinti kialakítással várja a vásárlóit” – mondta Gyúrós Péter, a Shell kelet-közép-európai shop üzletág vezetője.

Az on-the-move típusú, autópályák mentén lévő töltőállomásokon a vendégek modern környezetben pihenhetnek meg, miközben jó minőségű, ízletes és könnyen elérhető ételkínálatból választhatják ki a számukra legmegfelelőbb falatokat.

A városi kávézó formátumú shopok a trendi kávézók hangulatát idézik meg. Az új ételválaszték mellett jó minőségű kávé- és süteménykínálat várja a vendégeket, így számukra nem csupán megállóként, hanem úti célként is szolgálhat a shop, hiszen kényelmes helyszíne lehet üzleti vagy akár személyes találkozóknak is.

A quick stop shopok is új, modern külsőt kaptak. Ezeken a töltőállomásokon továbbra is a tankolás áll a fókuszban, hiszen a shopok kialakítása és termékválasztéka a gyors és kényelmes vásárlás szempontjainak megfelelően lett megtervezve.

A töltőállomások shopjaiban – formátumtól függetlenül – a deli by Shell termékkínálaton kívül, kényelmes kialakítású ülőhelyek, elektromos csatlakozók és ingyenes wifi-szolgáltatás áll a betérők rendelkezésére.

Más és más vásárlói szükségletekkel és szokásokkal találkozunk, ha számításba vesszük a töltőállomások helyszínét és a választékát. Annak érdekében, hogy a vásárlók különböző elvárásainak megfeleljen, a Shell három koncepció mentén formálja át shopjait, amelyeket így a helyszín, a méret és a vásárlói igények határoznak meg. A felújított töltőállomásokon az új deli by Shell termékekkel is találkozhatnak a vásárlók, ahol a kínálatot is a különböző shop formátumokra szabták. Eddig 25 magyarországi töltőállomást alakítottak át, a tervek szerint 2020-ig pedig majdnem az összes töltőállomás megújul.

Manapság az autósok több időt töltenek az autópályán található töltőállomásokon mint korábban, ezért az elvárásaik is megnövekedtek, sokoldalúbbá váltak. Nemcsak tankolni és enni szeretnének valamit gyorsan, de kinyújtóztatni elfáradt végtagjaikat, levezetni a gyerekek energiáját, internetezni, elküldeni pár emailt és elintézni a telefonhívásokat. A Shell       on-the-move kialakítású töltő-állomásain a vásárlók modern környezetben pihenhetnek a hosszú út alatt, és a szokásos termékek mellett megtalálhatják a teljes deli by Shell ételkínálatot, beleértve a pizzát, a hot dogot, vagy a helyben készített szendvicseket is. A kényelmes ülőrész mellett a terasz is az új koncepcióhoz tartozó design része. Természetesen ingyenes wifi és elektromos csatlakozók is várják a fáradt autósokat.

A trendi és népszerű kávézók hangulatát idézi a városi kávézó koncepciójú töltő-állomás. A vendégek ezt olyan megállónak tekinthe-tik, ahol kényelmes környe-zetben intézhetik el szemé-lyes vagy üzleti találkozó-jukat, és ahol a tankolás akár csak másodlagos tényező. Az új ételkínálatban kapható friss szendvicsek, a megszo-kott shoptermékek és az olyan meleg gyorsételek mellett, mint a hot dog, a vásárlók modern környezetben élvezhetik a finom kávét és a süteményeket. Ingyenes wifi és elektromos csatlakozók is rendelkezésre állnak, akár szórakozáshoz vagy munka kapcsán van rájuk szükség.

A quick stop töltőállo-mások shopjainál szintén megtaláljuk a modern környezetet. Itt a legtöbb vásárló siet, és a hangsúly a tankoláson van. A kínálatot és a shop kialakítását ezeken a töltőállomásokon a gyors és egyszerű vásárlás szempontjai határozzák meg. Ingyenes wifi és elektromos csatlakozók itt is elérhetőek az autósok számára. A Shell által rendelkezésre bocsátott free wifi napi egy óra használati időt engedélyez. Ez kissé szűkmarkú megoldás, semmiképpen sem ügyfélbarát.

A deli by Shell ételkínálatában a Shell új ízeket és megújult termékeket kínál vásárlóinak: hat új friss szendvicset, három új pizzát, hot dogot három új ízben és három új előre csomagolt szendvicset álmodott és alkotott meg Fördős Zé – külön a deli by Shell számára. Hónapok kemény munkája és kísérletezgetése eredményeként jött létre az új termékkínálat, amelyben a kiváló minőség, a finom ízek és a választék kap hangsúlyos szerepet, és mindeközben a legújabb trendeket és a magyar autósok kedvenc ízeit is szem előtt tartja. Zé gyorsételek világában szerzett szakértelme és a Shell sok évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy a – kizárólag a Shell magyarországi töltőállomásain elérhető – új ételkínálat  valóban a vásárlók kedvence lesz.

 

6 friss szendvics

  • „Zé-féle nagyon” friss szendvics

A legjobb választás a hús szerelmeseinek: háromféle hússal – olasz szalámival, chorizoval és csirkemellel – van megpakolva a friss szendvics, ami a Zé-féle nagyon fantázianév alatt fut. A húsokat sajt, friss saláta és paradicsom öleli körbe a bagelben. 

 

  • Pastramis friss szendvics

A rusztikus barna bagettben, a népszerű és különlegesen finom pastrami illetve a csemege uborka egységét BBQ szósz és mustár bolondítja meg a felejthetetlen ízélmény eléréséért. A kiadós étkezés garantált!

 

  • Caprese friss szendvics

A mediterrán ízesítésű szendvicset ízletes fűszerezéssel kínálják: a csirkemellet és a mozzarellát zöld pestós majonézzel ízesítik, salátával egészítik ki a zöldfűszeres ciabattában.

 

 

  • Zé-féle szalámis friss szendvics

Az egyik legjobb választás a magyar hasnak: kétféle szalámit – chorizot és olasz szalámit tesznek a magos bagelbe az Edami sajt és a saláta mellé. A teljes ízharmóniát a szárított paradicsommal koronázzák meg!

 

  • Pulled pork friss szendvics

Szendvics, ami helyettesítheti a hamburgert a hosszú út során: az omlós és szaftos pulled pork húst majonézes uborkával és sajttal egészítik ki a hamburger buciban.

 

  • Zé-féle sonkás friss szendvics

A ropogós croissant-t baconnel, friss paradicsommal és salátával pakolják tele. Mindezt zöld pestós majonézzel varázsolják még szaftosabbá.

 

3 új íz a Shell hot dogokban

A hot dog az egyik legkedveltebb gyorsétel útközben. A Shellnél négy ízben kapható, és külön a magyar ízléshez igazodva fejlesztették ki, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A klasszikus hot dog elérhető mindazoknak, akik az ízletes, egyszerű hot dogot részesítik előnyben ketchuppal és majonézzel. A csípős Chipotle majonéz és a pirított hagyma tökéletes elegyet alkot a Chipotle hot dogban. A baconos hot dog extrával érkezik, a baconos majonézzel – egyszerű, de finom. A curry wurst hot dog is különleges ízharmóniát kínál, a curry wurst szószt roppanós sós chips morzsa teszi izgalmassá.

 

Új pizzakínálat 3 különböző feltéttel a Shell töltőállomásokon

“A pizzáink bármely jobb pizzéria termékeivel felvennék a versenyt” – mondja Fördős Zé. Klasszikus és egyszerű: a margareta pizza a legjobb választás, ha valami forrót és finomat kívánunk hús nélkül. Azok, akik hússal szeretik a pizzájukat, kétféle íz közül választhatnak: az egyik rukkolás-sonkás feltéttel kapható, míg a másikon a mozzarella mellett kétféle hús, szalámi és pepperoni található feltétként. 

 

3 előre csomagolt szendvics

Vadonatúj ízkombinációk a legnépszerűbb termékcsoport kínálatában! Az előre csomagolt szendvicsek magas minőséget és ízletességet kínálnak, és az új ízekkel még jobbak lettek! Az úton levő vásárlók izgalmas megoldásokkal találkozhatnak kedvenc harapnivalójuk esetében.

 

  • Cubano panini (júniustól érhető el)

Az ízletes panini szaftos, omlós sertéshússal van töltve, mellette Edami sajt, bacon, csemege uborka található. Mindez Cubano mártással van ízesítve. Ízletes és teljes értékű étkezést biztosít az autósoknak.

 

  • Zé-féle omlós marhahúsos szendvics

A nyári grillezés íze köszön vissza ebben a háromszög szendvicsben, amiben a marhaszegyet és a jégsalátát ízesítik BBQ szósszal és pestóval.

 

 

  • Csirkepaprikás szendvics (május közepétől érhető el)

A vasárnapi ebéd egy szendvicsbe zárva! A háromszög szendvicset csirkemellel és csirkepaprikás szósszal turbózták fel azok számára, akik útközben sem tudnak lemondani a magyar ízekről.

 

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.