2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Telekom kedvezőbbé tette a Magenta1 előfizetési csomag feltételeit

3 perc olvasás

index_113.jpgA Telekom kedvezően változtatta meg a Magenta 1 csomag előfizetési feltételeit, még több adat és gondtalan beszélgetés van a csomagban a korábbihoz képest. Megduplázták a mobilcsomagban foglalt adatmennyiséget a jelenlegi mobilportfólióba tartozó vagy oda most belépő Magenta 1-eseknek.Már a Net Alap csomag is gigabájtnyi adatot tartalmaz Kedvezőbb feltételek a korlátlan beszélgetésekhez

A Telekom megújult Magenta1 kedvezménycsomagjával május elejétől még többet nyújtva kapcsolja be ügyfeleit a Most világába: minden 2017. november 11-ét követően értékesített mobilcsomagban lévő Magenta 1 előfizető számára megduplázta a csomagban foglalt mobilnet mennyiségét, tehát ők mostantól ugyanazért az havidíjért kétszer annyi adatot kapnak. A hozzáadott részt belföldi használatra kínálják, az eredeti adatmennyiség természetesen továbbra is leforgalmazható az EU területén roaming környezetben. Érdemes tehát most új mobil előfizetéssel Magenta 1-essé válni vagy Magenta 1-esként új mobilcsomagra váltani. Ráadásul további előnyöket is élveznek a Magenta 1-esTelekom TV előfizetők: ők nemcsak az otthoni tévékészülékükön, de akár útközben is gondtalanul követhetik kedvenc műsorukat a TV GO-val, hiszen a TV GO szolgáltatás használata nem csökkenti a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

Az új Magenta1 előfizetők számára – az alap készülékkedvezményen felül – mostantól 30 ezer Ft extra készülékkedvezményt biztosít a Telekom új otthoni vagy –  mobil előfizetés mellé 2 év hűségvállalással, amely bármilyen típusú készülékre igénybe vehető a kínálatból. Ha új tévéelőfizetést von be valaki a Magenta1 kedvezménycsomagba, akár okostelefont is vásárolhat kedvezménnyel, vagy épp fordítva: akkor is vásárolhat kedvezményes tévékészüléket, ha új mobil-előfizetést köt.

 

A Magenta 1 kedvezménycsomag a Telekom vezetékes és mobil szolgáltatásainak legjavát kínálja együtt kedvezőbb feltételekkel, most még több tartalommal annak érdekében, hogy az ügyfelek maximálisan kihasználhassák a digitális világ előnyeit.

 

Május elején az okostelefont használó ügyfelei igényeihez igazodva a Telekom két újabb mobil-díjcsomagot vezetett be: a Net Alap csomag 1 GB adatforgalmat biztosít 1090 Ft-ért, míg a Net 3 GB csomagra havonta 2290 Ft-ért lehet előfizetni. E csomagok teljes adatmennyisége EU roaming helyzetben is leforgalmazható.  

 

Azoknak az előfizetőknek, akik a telefonálásban is igénylik a korlátlanságot, most még kedvezőbb feltételekkel biztosítja a kommunikáció szabadságát a Telekom: a május elejétől elérhető Mobil XXL díjcsomag korlátlan beszélgetést és SMS-ezést biztosít belföldi hálózatokba, alapdíjas irányokba, itthon vagy EU roaming helyzetben is, havonta mindössze 8900 Ft-ért.

 

A korábbi Net 500 M és Net 2GB adatcsomagok, valamint a Mobil Korlátlan díjcsomag a fent említett díjcsomagok bevezetését követően már nem igényelhetők.

 

További információk és feltételek a Telekom honlapján.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.