2023.szeptember.23. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A WIZZ új célállomása Marrákes

3 perc olvasás

marrak.jpgÚjabb szabadidős úti cél a Wizz Air hálózatában. A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága június 20-án bejelentette legújabb célállomását: a marokkói Marrákes először Lengyelországból és Litvániából lesz elérhető a légitársaság hálózatában.

 

2018 októberétől a téli szezonban két járatot indít Marrákesbe a WIZZ: Varsóból (Lengyelország) és Vilniusból (Litvánia). A hetente kétszer induló járatok akár 29,99 EUR (Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket) viteldíjon foglalhatók a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban.

Az Atlasz hegység lábánál fekvő Marrákes Marokkó egyik legnagyobb és legnépszerűbb városa. A színes város kedvelt szabadidős úti cél gyönyörű strandjaival, nyüzsgő hagyományos piacaival és lenyűgöző gasztronómiájával. A most bejelentett második marokkói célállomással a WIZZ egyre bővülő hálózatában már 44 ország 142 úti célja érhető el Európában és a kontinensen túl.

A légitársaság első marokkói járata Agadirból indult 2017-ben, mára Magyarország, Lengyelország és Litvánia 5 városából 7 útvonalon érhető el Marokkó a WIZZ hálózatában. Az első járat indulása óta több mint 75 000 utazó választotta a WIZZ alacsony viteldíjas marokkói járatait, stimulálva a helyi turizmust és vendéglátóipart is.

 

A WIZZ AIR ÚJ JÁRATAI MARRÁKESBE:

Vilnius – Marrákes      hétfő, péntek              október 29.     29.99 EUR

Varsó – Marrákes        szerda, vasárnap         október 31.     29.99 EUR

 

Sorina Ratz, a Wizz Air megbízott vállalati kommunikációs vezetője elmondta:

„Hálózatunk folyamatosan növekszik, így örömmel jelentjük be a WIZZ legújabb célállomását. A népszerű Marrákes elsőként varsói és vilniusi utasaink számára válik elérhetővé. A jegyek igazán alacsony áron, már 29,99 eurótól foglalhatók, hogy a Wizz Air ügyfelei felfedezhessék Marokkó gazdag kultúráját, lenyűgöző építészetét és fantasztikus konyháját.”

 

„Nagy örömmel tölt el minket a Wizz Air fejlődése Marokkóban. Kiváló partneri kapcsolatot alakítottunk ki, melynek köszönhetően előbb Agadirt, ősztől pedig Marrákest is összekötjük Kelet-Európa jelentős fővárosaival, és a Wizz Airrel újabb piacokat is tervezünk elérni – mondta Rachid Hamzaoui, a Marokkói Nemzeti Turisztikai Iroda (MNTO) ügyvezetője. Partnerségünkön keresztül számos nemzetközi látogatónak lehet része a Marokkó nyújtotta egyedülállóan változatos és gazdag élményekben. A 2018 őszétől közlekedő 2 új marrákesi és a meglévő 5 agadiri járat a kultúra, a napsütés és a tengerpart kiváló kombinációját nyújtja a Wizz Air utasainak.”

 

https://wizzair.com/hu-hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.