2022.szeptember.24. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Április 16-tól új lakossági és üzleti tarifák a Vodafon-nál

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/490"><img class="image thumbnail" src="/files/images/voda.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vodafone" title="Vodafone" width="100" height="73" /></a></span> <p><strong><em>Április 16-án megújulnak a Vodafone Magyarország lakossági és üzleti tarifái. A mobilpiacon egyedülálló újdonságként a tarifacsomagok teljes havidíja felhasználható normál belföldi hanghívásokra és szöveges üzenet küldésre.</em></strong></p><p>

 vodafone

Április 16-án megújulnak a Vodafone Magyarország lakossági és üzleti tarifái. A mobilpiacon egyedülálló újdonságként a tarifacsomagok teljes havidíja felhasználható normál belföldi hanghívásokra és szöveges üzenet küldésre.

 vodafone

Április 16-án megújulnak a Vodafone Magyarország lakossági és üzleti tarifái. A mobilpiacon egyedülálló újdonságként a tarifacsomagok teljes havidíja felhasználható normál belföldi hanghívásokra és szöveges üzenet küldésre.

Új lakossági tarifák

A lakossági portfólió átalakulásával megjelennek a Vodafone Fix tarifacsomagok, illetve a Vodafone Basic tarifacsomag. Ezek a tarifák az új és a meglévõ ügyfelek számára egyaránt elérhetõek.

Vodafone Fix tarifacsomagok

A Vodafone Fix csomagok havidíja teljes egészében lebeszélhetõ vagy sms küldésére felhasználható. A csomagok átláthatóak, a havi költés könnyedén kiszámítható, mindössze egy díjat kell megjegyezni, hiszen a hívások és az SMS-ek ára megegyezik. Sõt, az egységes díjazás a csomagban foglalt összegen felül is érvényes.

A Vodafone Fix 9000, 12000 és 15000 tarifacsomagokat választva az ügyfeleknek lehetõségük nyílik arra, hogy az egy ügyfélszámhoz tartozó SIM kártyák között megosszák a havi elõfizetési díjat, illetve a csoport tagjai 0 forintos percdíjjal hívhassák egymást. Ezt a Csoportos opció biztosítja számukra, amelyet a csoport minden SIM kártyájára meg kell rendelni – ez SIM kártyánként 690 forintos havi opciós díjat jelent.

a vodafona 2007 április 16-tól érvényes lakossági tarifái klikk a képre!A Vodafone 2007 április 16-tól érvényes lakossági tarifái Klikk a képre!

Vodafone Basic tarifacsomag

A Vodafone Basic jelenleg a mobilpiacon elérhetõ legalacsonyabb havidíjú tarifacsomag. Az egyszerûség és átláthatóság itt is érvényesül, hiszen a normál díjas belföldi hívások és szöveges üzenetek ára egységesen bruttó 33 forint. A csomag bruttó havidíja 1200 forint, amely nem lebeszélhetõ.

Új üzleti tarifák

Nemcsak a lakossági, hanem az üzleti tarifák is megújulnak, április 16-ától nyolc új  csomaggal találkozhatnak az üzleti elõfizetõk. Az Üzleti Fix tarifacsomagok esetén másodperc alapú a számlázás, a csomagok minden idõben és minden hálózatba azonos perc- és SMS-díjakat biztosítanak. Minden üzleti tarifacsomag esetén felhasználható a teljes havidíj, akár hanghívásokra akár szöveges üzenet küldésére.

A Fix tarifacsomagok között szintén alap illetve osztható tarifacsomag közül választhatnak az ügyfelek. A tarifacsomagok kártyánként választhatók, egyénileg megadhatók. Azaz az ügyfél kártyái akár különbözõ csomagokban (alap és osztható) is lehetnek, de az osztható csomagokon belül azonosak kell legyenek.

a vodafona 2007 április 16-tól érvényes új üzleti tarifái klikk a képre!A Vodafone 2007 április 16-tól érvényes új üzleti tarifái Klikk a képre!

Az új üzleti tarifákhoz három opciót választhatnak az elõfizetõk. A Zárt Felhasználói opció segítségével havi 690 forintért díjmentesen beszélhetnek az ügyfelek az ugyanazon tarifacsomaghoz tartozó munkatársaikkal. A Wireless Office 2 opció havi 1080 forintos díja nemcsak az ingyenes hangposta és konferencia-beszélgetés díját tartalmazza, hanem az elõfizetõ tarifacsomagjához tartozó SIM-kártyák rövid hívószámai közötti hívások díját is. A Vezetékes körzet opció pedig havi 480 forintért lehetõvé teszi, hogy az ügyfél egy választott vezetékes körzetbe 9,60 forintért indítson hívásokat.

www.vodafone.hu

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.