2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

AXN műsorok a Sony Ericsson XperiaTM mobiltelefonjain

3 min read
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/44231"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image3_127.preview.jpg" border="0" width="364" height="125" /></a></span> <p>A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson Xperia<sup>TM</sup> X10, X10 mini,  X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson Xperia<sup>TM</sup> X8 telefonon élvezhetik az AXN szórakoztató, akció- és kalandcsatorna legnépszerűbb sorozatait.

 

A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini,  X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN szórakoztató, akció- és kalandcsatorna legnépszerűbb sorozatait.

 

A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini,  X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN szórakoztató, akció- és kalandcsatorna legnépszerűbb sorozatait.

Az AXN műsorai az előre telepített AXN Player alkalmazáson keresztül érhetők el kizárólag a T-Mobile által Magyarországon kínált Sony Ericsson készülékeken. A T-Mobile ügyfelei megnézhetik az AXN számos kiemelt sorozatának – például A hatalom hálójában vagy a Ments meg! – új epizódjait, illetve a csatorna saját műsorait, mint például a Splash és az AXN Zoom. A programok már egy nappal a televíziós levetítés után felkerülnek az AXN Player alkalmazásra, ahol egy hétig érhetőek el a felhasználók számára. A Sony Ericsson XperiaTM X10 kiemelkedő multimédiás képességeinek (1GHz processzor és 4 colos TFT kijelző) és a T-Mobile világszínvonalú szélessávú hálózatának köszönhetően az ügyfelek nagy sebességgel és kitűnő minőségben élvezhetik az online műsorokat.

A csatorna műsorain felül az AXN Player hozzáférést biztosít az AXN híreihez, a blogbejegyzésekhez és a csatorna műsorbeosztásához. A felhasználók beállíthatják, hogy mobiltelefonjuk figyelmeztesse őket kedvenc műsoruk tévés kezdetére. Az alkalmazás segítségével megoszthatják ismerőseikkel a Facebookon, a Twitteren, SMS-ben, illetve e-mailen, hogy éppen melyik műsort nézik az AXN Playeren. Az ügyfelek feliratkozhatnak az AXN hírlevelére is, a Beállítások menüpontban. A technikai jellegű kérdésekre az AXN Player beépített HELP menüje vagy a Sony Ericsson ügyfélszolgálata ad választ (telefon: 06 1 880 47 47).

Az AXN Player alkalmazás használatához, a televíziós műsorok megtekintéséhez 3G/HSPA hozzáférésre vagy wifi-kapcsolatra van szükség. A filmnézés minden esetben adatforgalommal jár együtt: 1 percnyi használat hozzávetőlegesen 2,6-4,4 MB, 30 percnyi pedig 80-132 MB. Erre tekintettel a T-Mobile 3G/HSPA adatforgalom esetén legalább a Net 500 MB-os csomag előfizetését és kizárólag a belföldi használatot ajánlja ügyfeleink. Az előfizethető díjcsomagokról további részletei a T-Mobile honlapján tekinthetők meg: http://t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak

Az AXN Player típustól függően egyes készülékeken azonnal elérhető, a korábban a T-Mobile-nál vásárolt vagy még nem előre telepített lejátszóval a szolgáltatónál kapható, a fenti listában szereplő Sony Ericsson készülékekre pedig számítógépen keresztüli utólagos szoftverfrissítéssel érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük