2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Agip továbbra is forgalmazza a 98-as benzint

1 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/1787"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Agip.thumbnail.jpg" border="0" alt="AGIP" title="AGIP" width="100" height="100" /></a></span> <p>Az Agip kútjainál továbbra is kapható lesz a 98-as oktánszámú ólommentes benzin - közölte az Agip Hungária Zrt. Jelentõs forgalomnövekedést vár az olasz cég.</p><p>

  agip

Az Agip kútjainál továbbra is kapható lesz a 98-as oktánszámú ólommentes benzin – közölte az Agip Hungária Zrt. Jelentõs forgalomnövekedést vár az olasz cég.

  agip

Az Agip kútjainál továbbra is kapható lesz a 98-as oktánszámú ólommentes benzin – közölte az Agip Hungária Zrt. Jelentõs forgalomnövekedést vár az olasz cég.

A cég álláspontja szerint ma is van igény a 98-as üzemanyagra, mert a magasabb oktánszám miatt az autók teljesítménye érezhetõen jobb, mint a 95-ös oktánszámú benzin esetében, miközben ára 20-30 forinttal a prémium üzemanyagoké alatt marad. Ráadásul több autótípusnál is kifejezetten ilyen oktánszámú üzemanyagra fejlesztették a motort. Mivel a cég 98-as benzinje természetesen tartalmazza saját adalékukat is, bárkinek reális alternatívát jelenthet a drága prémium benzinekhez képest. Az Agipnak a 98-as benzinbõl származó eladásai eddig az összes benzinforgalom 3-4 százalékát tették ki, a cég azonban a forgalom növekedésére számít.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.