2023.január.28. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

AZ ORSZÁGOS PSZICHIÁTRIAI ÉS NEUROLÓGIAI INTÉZET KÖZLEMÉNYE

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/4389"><img class="image thumbnail" src="/files/images/OPNI.thumbnail.jpg" border="0" alt="OPNI" title="OPNI" width="100" height="75" /></a></span>Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) menedzsmentje az utóbbi idõben szárnyra kelt alaptalan híresztelések cáfolása, illetve az áldozatos munkát végzõ dolgozói érdekében az alábbi közleményt kívánja nyilvánosságra hozni. </p><p>

opniAz Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) menedzsmentje az utóbbi idõben szárnyra kelt alaptalan híresztelések cáfolása, illetve az áldozatos munkát végzõ dolgozói érdekében az alábbi közleményt kívánja nyilvánosságra hozni.

opniAz Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) menedzsmentje az utóbbi idõben szárnyra kelt alaptalan híresztelések cáfolása, illetve az áldozatos munkát végzõ dolgozói érdekében az alábbi közleményt kívánja nyilvánosságra hozni.

Az Intézet költségvetési intézményként történõ megszûnéséig a betegellátás zavartalanul folyik, ambulanciáink teljes kapacitással, fekvõbeteg ellátásunk pedig jelenleg 411 ágyon fogadja a pácienseket.

Az Intézet vagyonbiztonsága megfelelõ, az átmeneti idõszak szükséges teendõit fõigazgatói és miniszteri megbízotti utasítások szabályozzák. Az Intézet õrzése megerõsített szolgálattal történik. A megszûnéssel kapcsolatos intézeti-, alapítványi-, egyesületi-, illetve magántulajdon stb. mozgását, a készletek ki- és bevitelét az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézettel (EKI) egyeztetve, szabályos rendben bonyolítjuk.

Az OPNI-ban jelentõsebb vagyon elleni bûncselekmény a struktúra átalakítás megindítását követõen (2007. április 1.) nem történt. Egy sikertelen betörési kísérlet, valamint egy számítógép konfiguráció eltûnése kapcsán az Intézet a rendõrségi feljelentést megtette.

Az Intézet munkatársai eddig mindent megtettek, és a jövõben is megtesznek a kincstári vagyon védelme érdekében.

Budapest, 2007. augusztus 17.

Prof. Dr. Nagy Zoltán s.k.                                                                              .

Fõigazgató fõorvos  

Tasnádi Zoltán s.k                                                                            

mb. Gazdasági igazgató

Miniszteri megbízott

www.opni.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.