2024.február.28. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Telekom Internetakadémia – ingyenes internetoktatási program mindenkinek

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/4391"><img class="image thumbnail" src="/files/images/tanul.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Folytatódik a Magyar Telekom nagy népszerûségnek örvendõ ingyenes internetoktatási programja. A Telekom Internetakadémia keretében zajló elõadásokon szakértõk gyakorlati példákkal alátámasztva mutatják be a számítógép és az internet használatát, hasznos tippeket adva a világháló iránt érdeklõdõknek. </p><p> 

tanul.thumbnailFolytatódik a Magyar Telekom nagy népszerûségnek örvendõ ingyenes internetoktatási programja. A Telekom Internetakadémia keretében zajló elõadásokon szakértõk gyakorlati példákkal alátámasztva mutatják be a számítógép és az internet használatát, hasznos tippeket adva a világháló iránt érdeklõdõknek.

 

tanul.thumbnailFolytatódik a Magyar Telekom nagy népszerûségnek örvendõ ingyenes internetoktatási programja. A Telekom Internetakadémia keretében zajló elõadásokon szakértõk gyakorlati példákkal alátámasztva mutatják be a számítógép és az internet használatát, hasznos tippeket adva a világháló iránt érdeklõdõknek.

 

A cél, hogy mindenki könnyedén, egyszerûen, hatékonyan használhassa számítógépét, az internetet, és örömét lelje a világhálós barangolásban. Az információs társadalom elterjedését elõsegítõ, mindenki számára nyitott kezdeményezés keretében a T-Com és a T-Online három éve szervez rendkívül népszerû, ingyenes internet-oktatási programokat a világhálót kezdõ és haladó szinten használók számára. Az elõadásokon a résztvevõk gyakorlati tapasztalatokkal alátámasztva rövid áttekintést kapnak arról, milyen lehetõségek rejlenek az internet használatában, és mindezt hogyan lehet kiaknázni. A program alapvetõ célja a fejlettebb számítástechnikai és internetfelhasználási kultúra meghonosítása és elterjesztése, az internet adta lehetõségek megismertetése, megkedveltetése, valamint az ADSL elterjedésének és ismertségének támogatása.
Az egyes elõadások során a szakértõk másfél-két órában bemutatják a számítógép és az internet használatát gyakorlati példákkal, és hasznos tippeket adnak ahhoz, hogy minden érdeklõdõ örömét lelje a világhálós szörfölésben. Az elõadások végeztével a résztvevõk internethasználatot segítõ füzetet és CD-t kapnak ajándékba. A budapesti helyszín (Magyar Telekom Nyrt. székháza, Budapest I. kerület, Krisztina krt. 55.) mellett a szervezõk vidéki központokban is Debrecenben, Gyõrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett és Zalaegerszegen is terveznek elõadásokat, amelyek idõpontjairól és helyszínérõl késõbb tájékoztatnak.

A következõ budapesti elõadások témái és idõpontjai:
– augusztus 21. (17. 00 óra): Az internet biztonságos felhasználása
– augusztus 28. (17. 00 óra): Internetismeretek kezdõknek
– szeptember 4. (10. 00 óra): Internetismeretek kezdõ ADSL-felhasználóknak
– szeptember 11. (17. 00 óra): Az internet biztonságos felhasználása
– szeptember 18. (17. 00 óra): Számítógép ismeretek kezdõknek

Jelentkezni a 06-80-204-850 ingyenes telefonszámon, vagy az internetakademia@telekom.hu e-mail címen lehet. További információkat a http://www.magyartelekom.hu/ oldalon tudhatnak meg az érdeklõdõk

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.