2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Õsszel már a Hungexpo-n a Lakásbörze

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/4393"><img class="image thumbnail" src="/files/images/horizont.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.lakasborze.com" title="www.lakasborze.com" width="65" height="100" /></a><span style="width: 63px" class="caption"> <p><strong><a href="http://www.lakasborze.com/">www.lakasborze.com</a></strong></p></span></span><p>Októberben harmadik alkalommal, de új helyszínen rendezik meg az elsõsorban használt lakások seregszemléjeként ismert Horizont Lakásbörzét. A rendezvény, melyre idén  több mint 10 ezer látogatót várnak, 2007. október 19-én nyitja meg kapuit a Hungexpo ?B" pavilonjában. </p><p>

  www.lakasborze.com

www.lakasborze.com

Októberben harmadik alkalommal, de új helyszínen rendezik meg az elsõsorban használt lakások seregszemléjeként ismert Horizont Lakásbörzét. A rendezvény, melyre idén  több mint 10 ezer látogatót várnak, 2007. október 19-én nyitja meg kapuit a Hungexpo ?B" pavilonjában.

  www.lakasborze.com

www.lakasborze.com

Októberben harmadik alkalommal, de új helyszínen rendezik meg az elsõsorban használt lakások seregszemléjeként ismert Horizont Lakásbörzét. A rendezvény, melyre idén  több mint 10 ezer látogatót várnak, 2007. október 19-én nyitja meg kapuit a Hungexpo ?B" pavilonjában.

?Az új otthonra vágyók nem csupán a százezer lakást felvonultató kínálatban találhatnak igazi kincsekre" – hívja fel a figyelmet Kövesdi Marcell, a Horizont Lakásbörze ügyvezetõje. ?Minden belépõjegy mellé egy ékkövet adunk ajándékba. A látogatók a pavilon bejáratánál tudhatják meg, hogy gyémánt vagy cirkónium jutott a birtokukba. A kiállítás ideje alatt összesen 10 gyémántra lehet majd vadászni, bármelyiknél értékesebb lehet azonban egy-egy kincset érõ, alkalmi vételnek számító ingatlan."

Köztudott, hogy a lakásvásárlás bizalmi ügy, ezért a kiállítás legnagyobb vonzerejét az adja, hogy az érdeklõdõk személyes kapcsolatot teremthetnek az ingatlanforgalmazók képviselõivel. Ehhez nem kell minden ingatlanközvetítõ irodájába elmenni, hiszen a Lakásbörzén akár egy délelõtt során 15-20 lakással bõvíthetjük a kiszemelt ingatlanok listáját. A szervezõk tapasztalatai szerint a lakáskeresés folyamata így akár hónapokkal is rövidíthetõ.

Napjainkban számtalan lehetõség kínálkozik új otthonunk finanszírozására. Lízingelhetjük a lakást, vehetünk fel lakásvásárlási hitelt,  többek között késleltetett kamatfizetéses vagy szabad felhasználású változatban, de  egyre gyakoribb az olyan hitelkonstrukció is, melyhez elõtakarékosság vagy életbiztosítás kapcsolódik. Természetesen minden bank és pénzintézet más-más kondíciókkal adja a hitelt, a választás tehát nem könnyû. Ebben segít a Lakásbörzén igénybe vehetõ ingyenes jogi és hiteltanácsadás.

A szervezõk biztosítják az ingyenes parkolást a népszerû gyermekmegõrzõ szolgáltatást, a lakáskeresésre igénybe vehetõ internet sarkot és a család kikapcsolódásához elengedhetetlen szórakoztató programokat. 

Amint azt Kövesdi Marcell elmondta, a Lakásbörze a forgalmazóknak is kitûnõ alkalom arra, hogy találkozzanak, eszmét cseréljenek és szakmai elõadásokon vegyenek részt.  "Tapasztalatunk szerint az esemény egyre inkább betölti az üzletági kiállítás vagy konferencia szerepét is, melyen az ingatlanos cégek szívesen vesznek részt, hiszen a részvétel nem csak szakmai ázsiójuk növekedését jelenti, de érzékelhetõ forgalomnövekedéssel is jár számukra. Talán ez lehet az oka, hogy az újlakás fejlesztõk is egyre nagyobb számban jelentkeznek be a Lakásbörzére, hiszen a kiállítás során kialakított mind szakmai, mind vásárlói kapcsolatok gazdagon megtérülnek."

http://www.lakasborze.com/

Idõpont: 2007. október 19-20-21.

Helyszín: Hungexpo "B" pavilon 1101 Budapest Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Nyitvatartás: péntek: 12:00-18:00 óráig, szombat-vasárnap: 10:00-18:30 óráig

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.