2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Xperia™ és a Box® ünnepi meglepetése: 50 GB online tárhely

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56673"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/unnamed0.thumbnail.png" border="0" width="100" height="49" /></a></span>50GB ingyenes online tárhely digitális tartalmak, például fényképek, zene és videók számára minden Box® for Android<sup>TM</sup>-ot használó Xperia<sup>TM</sup> felhasználónak. Lépjen be egyetlen alkalommal a Box® for Android<sup>TM</sup>-ba, hogy egész életére szóló hozzáférést kapjon.  Az egy éves promóció  2012 végéig tart  </p> <p><strong> </strong>

50GB ingyenes online tárhely digitális tartalmak, például fényképek, zene és videók számára minden Box® for AndroidTM-ot használó XperiaTM felhasználónak. Lépjen be egyetlen alkalommal a Box® for AndroidTM-ba, hogy egész életére szóló hozzáférést kapjon.  Az egy éves promóció  2012 végéig tart 

 

50GB ingyenes online tárhely digitális tartalmak, például fényképek, zene és videók számára minden Box® for AndroidTM-ot használó XperiaTM felhasználónak. Lépjen be egyetlen alkalommal a Box® for AndroidTM-ba, hogy egész életére szóló hozzáférést kapjon.  Az egy éves promóció  2012 végéig tart 

 

A Sony Ericsson a Box® vállalattal közösen  új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden XperiaTM tulajdonos 50GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap. Az XperiaTM tulajdonosoknak csupán be kell jelentkezniük Box® felhasználói fiókjukba az AndroidTM Market-en elérhető Box® for AndroidTM alkalmazással, és életük végéig használhatják az ingyenes felhő rendszerű tárolást és fájlmegosztást bárhol a világon.

 

A Box® promóció 2011. december 15-én kezdődött és 2012. december 31-ig tart, és minden olyan felhasználó számáre elérhető, aki bármely XperiaTM X10, vagy annál újabb XperiaTM okostelefonnal rendelkezik.

Az emberek még több fényképet készítenek, még több zenét hallgatnak és még több videót néznek, mint valaha, különösen igaz ez az ünnepi időszakra, éppen ezért szeretnénk kedveskedni az Xperia felhasználóknak ezzel az 50 GB tárhellyel, hogy feltölthessék tartalmaikat, melyeket különböző eszközökön meg is oszthatnak.

, . Az XperiaTM és a Box® gigantikus mennyiségű tartalomhoz nyújt hozzáférést a felhasználóknak útközben is, így okostelefonjuk lesz kapcsolatoktól nyüzsgő életstílusuk motorja" – nyilatkozta Steve Walker, a Sony Ericsson marketingigazgatója.

 

Ahogy egyre többen viszik be saját tulajdonú eszközeiket a munkahelyükre, hogy kihasználják a mobil technológia valamennyi előnyét, alapvető fontosságú biztosítani számukra, hogy soha ne kelljen a tárhely korlátozottsága miatt aggódniuk. A Sony Ericssonnal közösen a Box® felhő rendszerű tartalomkezelő és -megosztó szolgáltatás teljes kapacitását és lehetőségeit kínáljuk az Xperia  felhasználóknak" – nyilatkozta Aaron Levie, a Box® társalapítója és vezérigazgatója.

 

A Box® fájlmegosztó és -tároló rendszerével az XperiaTM-felhasználók bárhonnan, könnyedén elérhetik saját tartalmaikat különböző eszközökről és különféle alkalmazások segítségével egyaránt. A Box® jelenleg több mint nyolcmillió magánszemélynek és százezer cégnek segít megtekinteni, feltölteni és megosztani , valamint kezelni valamennyi tartalmukat a felhőben és mobil eszközökről. Az XperiaTM okostelefonok tulajdonosai most hatalmas mennyiségű tartalmat kezelhetnek a felhőben az 50GB ingyenes tárhelyen, amely mintegy 50 000 dokumentumnak, fényképnek és prezentációnak felel meg.

 

Az applikáció linkje:

https://market.android.com/details?id=com.box.android

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.