Október 22-én este 6 órakor nyit a Juventus Jégterasz. A nyitás napján, illetve október 23-án egész nap ingyenesen látogatható a pálya.

 

Október 22-én este 6 órakor nyit a Juventus Jégterasz. A nyitás napján, illetve október 23-án egész nap ingyenesen látogatható a pálya.

A Juventus Jégterasz olyan szabadtéri jégpálya, amely a szabadkorcsolyázás örömeinek élvezetét egy valóban különleges helyszínhez köti, ezáltal egyedülálló élményt nyújtva a jég szerelmesei számára – a város felett egy központi helyen, a WestEnd City Center Tetőkertjén. Itt épült fel és nyitott meg három évvel ezelőtt a Jégterasz, ahol az elmúlt három szezon folyamán több százezer vendég tapasztalta meg a korcsolyázás élményét.

Télvíz idején a korcsolyázás igazán hangulatos alternatívája a fűtött, meleg szobában való ücsörgésnek. Ahelyett, hogy egy nagy bögre forró teával és egy takaróval bekucorodnánk fotelünkbe kedvenc sorozatunk elé, keressük inkább elő a legtrendibb kötött sálunkat, poroljuk le korcsolyacipőnket, és vegyük utunk a Juventus Jégterasz felé! Itt ugyanis könnyedén ledolgozhatjuk a forró csoki, kürtőskalács, vagy sült gesztenye jóvoltából felszedett kis zsírpárnáinkat, sőt, akár a szerelem is ránk találhat, hiszen a Juventus Jégterasz az egyik legnépszerűbb téli randihely.

Bár korai lenne még jóslásokba bocsátkozni, vajon fehér karácsonyunk lesz-e, gumicsizmára lesz-e inkább szükségünk, vagy hótaposóra, meleg lesz-e a tél, vagy fagyos, egyet biztosan állíthatunk: a Juventus Jégterasz jóvoltából már október végétől hódolhatunk az egyik legnépszerűbb téli sport, a korcsolyázás örömeinek.

A Juventus Jégterasz mintegy 2200 m2-es jégfelületén délelőtt oktatás, délután pedig szabadkorcsolyázás várja a sport szerelmeseit. Péntek és szombat esténként partyprogramok és jégdiszkó, továbbá két jégbár szolgálja ki a korcsolyázni vágyók minden igényét. Lehetőség van a kispályás jégkorong kipróbálására, és természetesen a koripályákon már megszokott szolgáltatások – kölcsönzés, élezés, értékmegőrzés – is rendelkezésre állnak.

Az eddigi szezonok folyamán nagy sikert aratott a hétköznap délelőtti órákban óvodák és iskolák számára meghirdetett korcsolyaoktatás, melynek során több mint 25.000 gyermek ismerkedett meg ezzel a sportággal a Jégterasz jóvoltából. A Juventus Jégterasz a 2008/2009-es szezonban is folytatja e hagyományt.

A Juventus Jégterasz 2008/2009-es szezonja 2008. október 21-től 2009. március végéig tart.

Napi nyitva tartás: 8.00 – 22.00 (egyszeri pályafelújítással)

Állandó heti programok:

  • Hétköznap délelőtt : szervezett iskolai oktatás
  • Hétköznap délután: szabadkorcsolyázás
  • Péntek és szombat este: Jégdiszkó
  • Hétvégenként egész nap: szabadkorcsolyázás

Állandó programjai mellett a Juventus Jégterasz számos további érdekes rendezvénnyel kíván vendégei kedvében járni, így egyebek között idén sem maradhat el a népszerű Szezonnyitó Party, a Családi Moccanj Nap, az Amatőr Éjszakai Minihoki Tornasorozat, a Jégkosárlabda Gála, a Mikulás Kocogás,
a Broomball Kupa, vagy a Terézvárosi Jégkarnevál.

A látogatókat kedvezményes hétközi és hétvégi napi jegyekkel, valamint családi jegyekkel várják.

http://www.jegterasz.hu/

(Képeink a múlt esztendei Jégteraszon készültek)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük