2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

December 10-én megjelenik a Vizsolyi Biblia harmadik hasonmás kiadása

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/20822"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kep.thumbnail_45.jpg" border="0" width="69" height="100" /></a></span>Több mint hároméves előkészítő munka után megjelenik a Vizsolyi Biblia kétkötetes, exkluzív kivitelű hasonmás kiadása az olvasók és gyűjtők számára.</p><p>

kep.thumbnail 45Több mint hároméves előkészítő munka után megjelenik a Vizsolyi Biblia kétkötetes, exkluzív kivitelű hasonmás kiadása az olvasók és gyűjtők számára.

kep.thumbnail 45Több mint hároméves előkészítő munka után megjelenik a Vizsolyi Biblia kétkötetes, exkluzív kivitelű hasonmás kiadása az olvasók és gyűjtők számára.

A kötet előkészületi munkáit a Magtár Művészeti Alapítvány és a GDL Zrt. végzi a Tiszáninneni Református Egyházkerület Sárospataki Gyűjteménye, a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Gyűjteménye, a Nemzeti Kulturális Alap, az Országos Széchényi Könyvtár, valamint a Vizsolyi Református Gyülekezet segítségével.

A kiadvány a kis példányszám miatt várhatóan nem kerül bolti forgalomba, így tanácsos azt a Vizsolyi Református Egyházközségen keresztül megrendelni. A megrendelők ajándékba megkapják az „Ércnél maradandóbb" című, a Vizsolyi Bibliáról szóló tanulmánykötetet, valamint a Vizsolyi Biblia digitalizált változatát tartalmazó DVD-t.

A kötet várhatóan december 10-én jelenik meg, a két kötet ára 29.400 Ft + 1494 Ft szállítási költség példányonként (áfás ár, a GLS futárszolgálat házhoz viszi).

Megrendelés:

Vizsolyi Református Egyházközség
Sipos-Vizaknai Gergely lp.
3888 Vizsoly, Sz. János u. 123.
Tel./fax: 46/587-512
Mobil: 30/639-2975
E-mail: vizsolyref[kukac]t-online.hu

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.