Dunyha Főzőkurzus április 9-én Balázsy Pannával és a Dunyha konyhafőnökével, Molnár Tamással
3 perc olvasás
Tavasszal is lesz főzőkurzus Budapest első libaéttermében 2013. április 9-én. Kenyérsaláta mentával, petrezselyemmel, illatos turbolyakrémleves kecskesajttal, rozmaringos rozé libamell, olasz cikóriával, zsenge vajas karalábéval valamint sült csokoládékrém, créme fraiche-el. Ezeket az ételeket tanítja meg Balázsy Panna és a Dunyha konyhafőnöke, Molnár Tamás. A hazavihető kézműves termék pedig nem más, mint a gyömbéres lilahagyma lekvár.
Tavasszal is lesz főzőkurzus Budapest első libaéttermében 2013. április 9-én. Kenyérsaláta mentával, petrezselyemmel, illatos turbolyakrémleves kecskesajttal, rozmaringos rozé libamell, olasz cikóriával, zsenge vajas karalábéval valamint sült csokoládékrém, créme fraiche-el. Ezeket az ételeket tanítja meg Balázsy Panna és a Dunyha konyhafőnöke, Molnár Tamás. A hazavihető kézműves termék pedig nem más, mint a gyömbéres lilahagyma lekvár.
Budapest első libaéttermében kemencében sült ételeket, hagyományos és modernebb fogásokat is megkóstolhatunk, a vasárnapi menühöz pedig hangulatos élő muzsika szól. De a Dunyha azokra is gondol, akik most érzik elérkezettnek az időt, hogy egy főzőkurzus keretében megismerjenek néhány különlegesebb alapanyagot, konyhatechnikai eljárást, praktikát. Havonta más menüsorral és tematikával lehet számolni a programon, figyelembe véve az évszak sajátosságait, a frissen kapható és felhasználható alapanyagokat.
Április 9-én igazi tavaszi hangulat ihlette fogásokat készíthetnek el a Dunyha Főzőklub következő estéjének vendégei, amelyet két nagyszerű házigazda jelenléte fémjelez. Molnár Tamás, a Dunyha remek séfje már sokakat elkápráztatott tudományával. De ugye régi bölcsesség, hogy minden férfi mellé kell egy hölgy is. A vegyespáros másik tagja televíziós műsorvezetőként ismert, kevesen tudják róla, hogy a gasztronómiában is otthon van, nemrég például cukrász mesterséget is tanult. Ő nem más, mint Balázsy Panna, aki Tamással közösen vezényli le az ételsor elkészítését, amelyet a résztvevők természetesen együtt fogyaszthatnak majd el, a receptekkel pedig később szeretteiknek szerezhetnek kellemes pillanatokat. A 4 fogásos menü mellett egy hazavihető kézműves finomság is készül, és az egész este bizonyságul szolgál majd arra, hogy a főzés nem fáradság, hanem egy nagyszerű buli.
Időpont: 2013. április 9. 18.00 – 21.00
Helyszín: Dunyha Vendéglő
Menü:
- Tavaszi kenyérsaláta mentával, petrezselyemmel
- Illatos turbolyakrémleves kecskesajttal
- Rozmaringos rozé libamell, olasz cikóriával, zsenge vajas karalábéval
- Sült csokoládékrém, créme fraiche-el
Kézműves termék:
- Gyömbéres lilahagyma lekvár csatos üvegben
A kurzus ára: 9.900 Ft
Bővebb információ: www.dunyha.hu
A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a jelentkezéseket itt várják: info@dunyha.hu