2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyesül a T-com és a T-online Magyarországon

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/1925"><img class="image thumbnail" src="/files/images/t-online.thumbnail_1.jpg" border="0" alt="T-Online" title="T-Online" width="100" height="61" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>T-Online</strong></span></span>A T-com és a T-online az õsz folyamán jogilag is egyesül Magyarországon. Legalábbis ez derülét ki abból a körlevébõl, a melyet a T-online elöfizetõi kaptak ezekben a percekben Dr Simó Györgytõl, a T-online vezérigazgatójától:</p><p>

t-onlineT-OnlineA T-com és a T-online az õsz folyamán jogilag is egyesül Magyarországon. Legalábbis ez derülét ki abból a körlevébõl, a melyet a T-online elöfizetõi kaptak ezekben a percekben Dr Simó Györgytõl, a T-online vezérigazgatójától:

t-onlineT-OnlineA T-com és a T-online az õsz folyamán jogilag is egyesül Magyarországon. Legalábbis ez derülét ki abból a körlevébõl, a melyet a T-online elöfizetõi kaptak ezekben a percekben Dr Simó Györgytõl, a T-online vezérigazgatójától:


A T-Online Magyarország Zrt. a mai napon újabb jelentõs mérföldkõhöz érkezett a nyolc éve megkezdett internetes úton. A minõségi továbblépés, a gyorsabb és hatékonyabb mûködés, és reményeink szerint a jóval magasabb szintû és hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében hamarosan egyesítjük erõinket a T-Commal – átvéve és alkalmazva a nemzetközileg elismert cég minden pozitív adottságát és tapasztalatát.

A Magyar Telekom Vezetékes üzletágával történõ – várhatóan októberben létrejövõ – frigy ügyfeleink, így Ön számára is további elõnyöket, mindenekelõtt az ügyfélkezelésben érezhetõ színvonaljavulást, egyszerûbb, gyorsabb és könnyebb ügyintézést tartogat: kérdéseikre gyorsabban kapják meg a válaszokat, szolgáltatásainkat egyszerûbben és magasabb színvonalon tudjuk majd nyújtani Önöknek.

Természetesen az integráció technikai részébõl Ön semmit sem fog érzékelni, semmilyen fennakadást, vagy többletterhet nem okoz elõfizetõinknek: az eddig igénybe vett szolgáltatásaink továbbra is zavartalanul mûködnek, az ügyfélszolgálatok ezentúl is ugyanúgy várják észrevételeiket, kérdéseiket. A folyamatosság garanciája, hogy a T-Online Magyarország jogutódja az egyesülés cégbírósági bejegyzésének idõpontjától a Magyar Telekom Nyrt., hazánk legnagyobb távközlési szolgáltatója lesz.

Bár az integráció várhatóan csak õsszel jön létre (annak végleges formájáról és idõpontjáról a végsõ döntést a június 29-ére összehívott Közgyûlés hozza meg), mi igyekszünk addig is folyamatosan megújulni.

Ha bármi kérdésük, vagy észrevételük van, eddig megszokott ügyfélkapcsolati pontjaink, és telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai örömmel állnak a rendelkezésükre az 1234-es telefonszámon.

Köszönjük szíves figyelmét!
Üdvözlettel:
Simó György,
T-Online Magyarország Zrt., vezérigazgató
Budapest, 2007. május 25.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.