2022.augusztus.10. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elképesztő sikerrel zárult a Viber egyedülálló csoportos VB tippjátéka

3 perc olvasás

tipp.jpgTöbb mint 4,3 millió felhasználót utasított maga mögé a „Viber Legnagyobb Foci VB Rajongója” elismerés nyertese. A Viber Világbajnokság Chat Ranglista szolgáltatásban 4,3 millió felhasználó összesen mintegy 42 millió tippet adott le.

 

A globális ranglista mellett a felhasználók privát csoportokat is létrehozhattak, hogy egymás között adják le tippjeiket, valamint megmutassák, ki mennyire van otthon a focivilágában.

 

A játékosok a leadott tippek után pontokat kaptak. Azon résztvevők érték el a legmagasabb pontszámot, akik a legtöbbször tudták tökéletesen megjósolni a mérkőzések végeredményét. A ranglista lehetőséget nyújtott a felhasználóknak arra, hogy valós időben követhessék tippjeiket, és össze is hasonlíthatták azokat barátaikéval és a többi focirajongóéval szerte a világon.

 

A játék győztese a bolgár Deyan Yankov lett, aki 112 pontjával összesen 4,3 millió Viber felhasználót utasított maga mögé a globális ranglistán. Az elismerés mellett két személyre szóló VIP jegyet is nyert a Camp Nou stadionba, hogy élőben nézhesse meg az El Clásico-t az FC Barcelona és a Real Madrid között.

 

Az örömteli hírt személyesen Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója adta át Deyan-nak Viberen. A hívásról készült videó az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=G0ZfoCezkBk&feature=youtu.be

 

„Nagyon izgalmas volt látni, hogy emberek millióit sikerül megelőznöm a pontversenyben, és ez az érzés a döntő mérkőzés utolsó pillanatáig kitartott. Ugyanakkor mindig is hittem a szupererőmben, hogy képes vagyok megjósolni a focimeccsek végeredményeit. Végig bíztam benne, hogy én fogom megnyerni a díjat” – mondta a büszke győztes.

 

A statisztikák alapján a globális ranglista játékosai a világbajnokság mérkőzéseinek 53 százalékában tippelték meg helyesen a meccs győztesét, 7,8 százalékban pedig a pontos végeredményt. A Németország-Svédország mérkőzés kiemelkedik a többi közül, itt a felhasználók 27 százaléka jósolta meg hiba nélkül a hármas sípszó utáni állást. A legnehezebbnek az Anglia-Panama meccs bizonyult, a felhasználók mindössze 0,02 százaléka tudta megtippelni a pontos végeredményt.

 

A verseny ideje alatt nagyszerű ajándékok várták a játékosokat. A Viber többek között 2 millió matricacsomagot, 200 ezer dollár értékű Viber Out kupont és 3000 HD Rakuten TV filmutalványt küldött azoknak, akik tökéletes tippeket adtak le.

 

A Rakuten Viber-nél összekötjük az embereket, függetlenül attól, kik ők és honnan jöttek. Felhasználóink világszerte olyan szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint az egyéni üzenetek, videohívások, csoportos üzenetküldések, programfrissítések, illetve kedvenc márkáikkal és világsztárjaikkal kapcsolatos hírfolyamok. Biztonságos és szabad lehetőséget nyújtunk felhasználóinknak önmaguk kifejezésére.

A Rakuten Viber a Rakuten Inc. tagja, amely a világ egyik vezető online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatója. Mindemellett az FC Barcelona hivatalos kommunikációs csatornája és a Golden State Warriors NBA kosárlabdacsapat hivatalos azonnali üzenetküldő- és telefonhívó applikációja.

 

https://www.viber.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.