2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Előhang Wagnerhez

1 perc olvasás
<p align="left"><span class="inline left"><a href="/node/20784"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Will%20Hartmann.thumbnail.JPG" border="0" alt="Will Hartmann" title="Will Hartmann" width="72" height="100" /></a><span style="width: 70px" class="caption"><strong>Will Hartmann</strong></span></span>December 7-én este fél 8-tól csupa Richard Wagner-mű szólal meg a Nemzeti Filharmonikusok koncertjén a Művészetek Palotájában.</p><p align="left"> 

will hartmannWill HartmannDecember 7-én este fél 8-tól csupa Richard Wagner-mű szólal meg a Nemzeti Filharmonikusok koncertjén a Művészetek Palotájában.

 

will hartmannWill HartmannDecember 7-én este fél 8-tól csupa Richard Wagner-mű szólal meg a Nemzeti Filharmonikusok koncertjén a Művészetek Palotájában.

 

 A Wagner-operák nyitányaiból, áriáiból és kórusrészleteiből összeállított műsor a komponista rajongóinak és a műveivel most ismerkedőknek egyaránt vonzó program lehet. Összesen kilenc operából hangzanak el részletek – némelyikben egy kitűnő német tenorista, Will Hartmann is közreműködik, aki több nemzetközi versenyen nyert díjat, köztük a Wagner-énekesek számára kiírt Alexander Girardi Versenyen, Coburgban.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekart és Énekkart ezen az estén az Operaház vezető karmestere, Kovács János dirigálja, aki a hangversenyt megelőző Előhang, vagyis bevezető beszélgetés során érdekes adalékokkal szolgál majd az elhangzó művekkel kapcsolatban.

 A fél 7-kor kezdődő, mitegy 30 perces beszélgetésre a koncertre szóló jeggyel ülhetnek be az érdeklődők.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.