2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Euromoney Trade Finance Survey 2018

3 perc olvasás

unit.jpgAz UniCredit nyerte el a vezető globális kereskedelemfinanszírozási szolgáltató címet. Globális első helyezést ért el az UniCredit az „Összes szolgáltatás”, a „Termékek/fizetések” és az „Általános végrehajtás” kategóriákban. Összesen 21 első helyezést nyert el a bank: piacvezetőként ismerték el Közép- és Kelet-Európában, Olaszországban és hét további európai országban, köztük Magyarországon.

 

A Euromoney 2018-as kereskedelemfinanszírozási felmérésén az UniCredit nyerte el a „Legjobb globális szolgáltató” címet az „Összes szolgáltatás”, a „Termékek/fizetések” és az „Általános végrehajtás” kategóriákban.

 

Az immár hetedik alkalommal elvégzett éves felmérés a kereskedelemfinanszírozási piacvezető címet is az UniCreditnek ítélte Olaszországra, Közép- és Kelet-Európára (KKE), Bulgáriára, Bosznia-Hercegovinára, Horvátországra, Magyarországra, Romániára, Szerbiára és Törökországra vonatkozóan. Mindemellett az új „Legjobb szolgáltatások” kategóriában is az élen végzett ugyancsak Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Magyarországon, Romániában és Szerbiában, valamint Oroszországban is.

 

E helyezések – melyek több mint 7255 (csaknem duplája a tavalyinak) vállalati banki ügyfél értékelése alapján alakultak ki – a bank folyamatos kiválóságát ismerik el a kereskedelemfinanszírozásban. Az UniCredit kereskedelemfinanszírozási szolgáltatásai a bank fő európai piacai mélyreható ismeretének, a termékekkel kapcsolatos megbízható szakértelemnek, valamint az innováció és a földrajzi lefedettség növelése iránti elkötelezettségnek köszönhetően töretlenül fejlődnek.

 

Gianni Franco Papa, az UniCredit General Managere elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy a Euromoney és a megkérdezett vállalati ügyfelek a legjobb globális kereskedelemfinanszírozási szolgáltatóként ismerték el az UniCreditet három fontos kategóriában is. Ez az elismerés tükrözi erős ügyfélközpontúságunkat, teljes elkötelezettségünket az innováció iránt és nemzetközi hálózatunk egyre növekvő erejét. Kapcsolatokat építünk az ügyfelek között szerte a világon egyszerű és átlátható megoldásokat kínálva számukra, melyek kiszolgálják valamennyi kereskedelemfinanszírozási igényüket – még a legösszetettebb esetekben is.”

 

A bank folytatja kereskedelemfinanszírozási innovációs befektetéseit, különösen a we.trade (korábban Digital Trade Chain) mögött álló block chain-konzorcium alapító tagjaként. Céljai között szerepel nemzetközi lefedettségének növelése – amelynek legújabb lépéseként teljes körű szolgáltatást nyújtó fiók nyitásával bővítette jelenlétét Abu-Dzabiban – újabb lehetőségek feltárása érdekében, valamint a fő európai piacain kínált szolgáltatások folyamatos fejlesztése is.

 

https://www.euromoney.com

https://www.unicreditgroup.eu

https://www.unicreditbank.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.