2022.október.03. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ezreket várnak az uniós fejlesztéseket népszerûsítõ fesztiválra

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/1562"><img class="image thumbnail" src="/files/images/eufiatalok.thumbnail.gif" border="0" alt="EU" title="EU" width="100" height="63" /></a></span>  <p>Az augusztus 20-ai ünnepségsorozat elõkészítésével és a lebonyolításával foglalkozó operatív törzs elsõként fogadta el az augusztus 19-én a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által az Andrássy úton tartandó fesztivál biztonsági tervét. </p><p> 

eu 

Az augusztus 20-ai ünnepségsorozat elõkészítésével és a lebonyolításával foglalkozó operatív törzs elsõként fogadta el az augusztus 19-én a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által az Andrássy úton tartandó fesztivál biztonsági tervét.

 

eu 

Az augusztus 20-ai ünnepségsorozat elõkészítésével és a lebonyolításával foglalkozó operatív törzs elsõként fogadta el az augusztus 19-én a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által az Andrássy úton tartandó fesztivál biztonsági tervét.

 

A terv komplex biztosítási, közlekedési és egészségügyi forgatókönyvet tartalmaz, amely számol minden elõre látható és nem látható körülménnyel. Így minden feltétel adott ahhoz, hogy vasárnap délután ezrek ünnepelhessék tartalmas szórakozással az európai felzárkózás megnyíló lehetõségét.

Az Új Magyarország Sugárút fesztivál és gasztrotúra keretében az Andrássy úton öt színpadot állítanak fel. A színpadok megjelenése minden esetben külön jelentést hordoz az egyes fejlesztési területeket reprezentálva az oktatástól a gazdaságig. A résztvevõk a fenti jelentéstartalmakkal és a zenei stílusokkal összhangban az egyes színpadoknál ráismerhetnek a régi szegedi hídra, a köröshegyi völgyhídra, a hortobágyi kilenclyukú hídra, vagy a budapesti Lánchídra, de a látványelemek között megjelenik az Új Magyarország Fejlesztési Tervet szimbolizáló híd is. A Kodály köröndnél elhelyezésre kerülõ, gyalogosan átjárható modellhíd 10 méter hosszú, 1,5 méter széles, 60 centiméteres járófelülettel rendelkezik.

A rendezvényen bárki tájékozódhat a pályázati lehetõségekrõl, amelyeket az Új Magyarország Fejlesztési Terv mintegy 7000 milliárd forintja kínál az ország és minden egyes ember számára. Emellett élvezheti az európai és a magyar konyha ízeit, egészség- és környezetvédelmi programokon vehet részt.

A nap folyamán több mint harminc zenei és színházi elõadó lép fel.  A Hõsök teréhez legközelebbi színpadon popzene szól majd: a fellépõk között lesz a BackIIBlack, Tóth Vera, Auth Csilla és a Desperado zenekar. A Kodály köröndön dzsessz- és alternatív zenei mûsorok szórakoztatják a közönséget; Hevesi Tamás, illetve a Neo koncertje után a Bolyki Brothers, majd Váczi Eszter és a Szörp lép fel. Az Oktogonon etno-folk szól majd olyan fellépõkkel, mint a Balkan Fanatik, vagy a Rajkó Zenekar. A program egy fergeteges 2 órás koncerttel zárul a Hõsök teréhez legközelebb esõ pop színpadon a nap sztárfellépõinek közös elõadásában.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.