2023.március.28. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fejlemény a Magyar Telecom 2010. évi közgyűlési határozataira vonatkozó perben

1 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/6224"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/magyar_telekom.thumbnail_0.jpg" border="0" alt="http://www.magyartelekom.hu/" title="http://www.magyartelekom.hu/" width="100" height="30" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.magyartelekom.hu/">http://www.magyartelekom.hu/</a> </strong></span></span>A Magyar Telekom az alábbiakban tájékoztatja részvényeseit a 2010. április 7-i közgyűlési határozatokra vonatkozó perben történt fejleményről. </p>

http://www.magyartelekom.hu/http://www.magyartelekom.hu/ A Magyar Telekom az alábbiakban tájékoztatja részvényeseit a 2010. április 7-i közgyűlési határozatokra vonatkozó perben történt fejleményről.

http://www.magyartelekom.hu/http://www.magyartelekom.hu/ A Magyar Telekom az alábbiakban tájékoztatja részvényeseit a 2010. április 7-i közgyűlési határozatokra vonatkozó perben történt fejleményről.

A Társaság kézhez vette a Fővárosi Bíróság végzését, amelyben a Fővárosi Bíróság elrendelte az 5-23/2010. (IV.7.) számú határozatok (a Társaság 2008. április 25-i éves rendes közgyűlése által hozott, a Fővárosi Bíróság 2009. május 13-i dátumú ítéletével hatályon kívül helyezett határozatokkal kapcsolatos döntések) végrehajtásának felfüggesztését.

A Magyar Telekom a végzésben foglaltakkal nem ért egyet és megteszi a szükséges lépéseket, hogy a végzést a Fővárosi Bíróság visszavonja.

Nem zárható ki teljesen, hogy a Társaságnak ezen perrel kapcsolatban további társasági jogi lépéseket kell tennie. Nem tudjuk egyértelműen kijelenteni továbbá, hogy ezen ügynek nem lesz egyéb, jelenleg előre nem látható hátrányos hatása a Társaságra.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.