2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fejlemény a T-com törvényességi felügyeleti eljárásában

2 perc olvasás
<p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/41658"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/magyar_telekom_logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="84" /></a></span>A Magyar Telekom az alábbiakban tájékoztatja részvényeseit a törvényességi felügyeleti eljárásban történt fejleményről.<br /></strong></p>

magyar telekom logo.thumbnailA Magyar Telekom az alábbiakban tájékoztatja részvényeseit a törvényességi felügyeleti eljárásban történt fejleményről.

magyar telekom logo.thumbnailA Magyar Telekom az alábbiakban tájékoztatja részvényeseit a törvényességi felügyeleti eljárásban történt fejleményről.

Amint azt 2010. május 7-én közzétettük, a Társaság egyik kisrészvényese, aki a korábbi és a 2010. évi közgyűlésen meghozott határozatokat is megtámadta, törvényességi felügyeleti eljárást indított a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál.

Amint azt 2010. augusztus 6-án közzétettük, a Cégbíróság a 2010. évi közgyűlési határozatok eredményeképpen bekövetkező cégadatváltozásokat – a Társaság kérelmének megfelelően – bejegyezte a cégjegyzékbe.

A Cégbíróság 2010. augusztus 18-i keltezésű, a Társaság által 2010. augusztus 25-én cégbírósági iratbetekintés során megismert végzésével a törvényességi felügyeleti eljárás iránti kérelmet – a Társaság kérelmének megfelelően – elutasította. A Cégbíróság végzése nem jogerős.

Mint azt korábban közzétettük, a 2009. június 29-i, illetve a 2010. április 7-i közgyűlési határozatokkal kapcsolatban peres eljárások vannak folyamatban. Nem zárható ki teljesen, hogy a Társaságnak a perekkel kapcsolatban további társasági jogi lépéseket kell tennie. Nem tudjuk egyértelműen kijelenteni továbbá, hogy ezen ügyeknek nem lesz egyéb, jelenleg előre nem látható hátrányos hatása a Társaságra.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.