2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fix úti cél – tetszőleges útvonalon

2 perc olvasás

images_2.pngElőfordul, hogy az ember pontosan tudja, mikor hova szeretne menni, de vannak világjárók, akik számára a repülés útvonala kevésbé számít. A Lufthansa most bevezetett, nagy távolságú utakra igénybe vehető „AnyWay Travel Pass” szolgáltatása nekik szól.

Az utasnak nincs más dolga, mint megadni az induló és a célállomást, valamint az oda- és a visszaút napját a lh-anywaytravelpass.com oldalon. Ezután választhat a Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Lipcse/Halle, München, Stuttgart és a Bangkok, Bombay, Boston, Delhi, Dubai, Hongkong, Los Angeles, Miami, Peking, Sanghaj és Tel-Aviv közötti útvonalakból. Az AnyWay Travel Pass ára 179 eurótól kezdődik, elérhetősége korlátozott. A jegyek a turista osztályra szólnak, a szolgáltatás egy poggyász árát tartalmazza. Az utazó néhány nappal az utazás előtt értesül a pontos útvonalról és indulási időről. Minden esetben a Lufthansa Csoport hálózati légitársaságainak egyikével (Austrian Airlines, Lufthansa vagy Swiss) fog utazni. Az új szolgáltatás bevezetését a Lufthansa Csoport frankfurti, müncheni, bécsi és zürichi csomóponti repülőtereinek rugalmas és összehangolt utaskezelési rendszere teszi lehetővé.

„Az AnyWay Travel Pass bevezetésével kiterjesztjük a lehetőségek körét a négy csomóponti repülőtéren keresztül, így utasaink optimálisan kihasználhatják a Lufthansa csoport rugalmasságában rejlő lehetőségeket” – mutatott rá Heike Birlenbach, a Lufthansa Hub Airlines értékesítési alelnöke. „Szeretnénk gyorsabbak lenni a piacon, innovatív ötleteket kipróbálni, és új utakat felderíteni. Az AnyWay Travel Pass jó példa erre.”

 

Az AnyWay Travel Pass 2017. október 23-tól december 1-ig foglalható. Az utazásnak 2017. december 5. és 14. vagy 2017. december 28. és 2018. március 22. között kell megtörténnie. Az oda- és a visszaútra külön travel passt kell vásárolni. Az AnyWay Travel Pass ára nem visszatéríthető, és sem a dátumot, sem a repülés útvonalát nem lehet módosítani.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.