A magyar nők híresek szépségükről – ugyanakkor egyre többüknek látszik megcsappanni az önbizalma már fiatal felnőtt korban, főként szülés után, amikor „felszalad" pár kiló és változik az alkat.

A magyar nők híresek szépségükről – ugyanakkor egyre többüknek látszik megcsappanni az önbizalma már fiatal felnőtt korban, főként szülés után, amikor „felszalad" pár kiló és változik az alkat.

A divatlapok, life-style magazinok tele vannak gyönyörű már-már illúziószerűvé varázsolt lányokkal. Tökéletes smink, tökéletes styling tökéletes utómunka. A topmodellek világa

azt a nőideált tükrözi, akikre az átlag nő, -az olvasó- hiába szeretne hasonlítani. Napjainkban olykor már tinédzser korban torzul az énkép, nem ritka, hogy drasztikus fogyókúrával tartják soványan magukat a természetes biológiai fejlődés következtében nőiesedő, gömbölyödő tinik.

A divatlapok diktálta, legszigorúbb kritériumok alapján kiválasztott sztár modellek kifogástalan alakkal rendelkeznek. Ezt a már-már illúzió-szerű nőideált tekinti példának a külső szemlélő – és itt kezdődnek az alapvető problémák: önbizalomvesztés, a „nincs kedvem adni sem magamra, mert én hogy nézek ki dilemmája".

 

 

Gondoltunk egy nagyot!

 

Sokévi tapasztalatunk van a plus size konfekcióban. A nők egyre nagyobb problémája, hogy a méretek úgymond mennek össze „már a 42-es sem jön rám egy idő óta" – halljuk egyre gyakrabban – ezzel együtt csökken az átlagember önbizalma.

Hogy megmutassuk, a gömbölyű is lehet nőies, szexi és csodás, elhatároztuk mi most nem egy ügynökségen keresztül választjuk ki azt a  modellt aki 2012-ben a márka arca lesz, hanem nyilvános felhívást intézünk a nőkhöz: Vállald magad – mert Te is szép vagy!

Megpróbáljuk visszaadni a nők önbizalmát, hogy minél többen felismerjék az „érezd jól magad a bőrödben" üzenet fontosságát. Úgy véljük, ennek egyik eszköze bármily meglepő is – maga a divat! Ennek szellemében indítjuk újára  a „Keressük a Sylverro arcát" kampányt  a „Vállald magad – mert Te is szép vagy!" üzenettel.

 

A „Keressük a Sylverro arcát" kampányról:

 

A kampány Magyarországon és Romániában kerül meghirdetésre . A versenyre 18-35 év közötti,  169 centi magas, minimum 40-42-44-es méretű hölgyek jelentkezhetnek egy egész alakos és egy portré fotóval. A nevezést benyújtók képei felkerülnek a facebook.com/sylverro  oldalra, ahol a közönségdíjast a nyílt publikum választja ki, illetve szakmai elbírálás alapján a 20 legjobb induló jut be a február végi személyes castingra. A szakmai zsűri által kiválasztott nyertes lesz a Sylverro arca, akivel a cég a 2012 Spring/Summer  Sylverro saját kollekciójának katalógusfotózását elkészíti!

 

 

Jelentkezés felhívás:

 

Gondoltál már arra, hogy akár Te is lehetnél címlapon? Vagy ez eddig még soha eszedbe sem jutott? Lehet, hogy most jön el a Te időd!

Ha elmúltál 18, de még nem vagy 36, magasságod legalább 169 centi,  konfekcióméreted pedig 40, 42, vagy 46-os akkor ELJÖTT A TE IDŐD!

Jelentkezz, mert akár Te lehetsz a Sylverro divatmárka arca 2012-ben!

 

Jelentkezni 2012 február 10. és 2012 február 26. között lehet egy darab portré és egy teljes alakos fotóval, illetve a magasság/mell-csípő-derék és konfekcióméret megadásával, valamint rövid bemutatkozással az alábbi e-mail címen: info.sylverro@gmail.com

www.sylverro.hu/sylverroarca

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük