2022.október.03. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gyermeknapon budapesten ingyen utazhatnak a 18 éven aluli gyermekek valamint a 10 éven aluli gyermekek felnõtt kisérõi.

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/1857"><img class="image thumbnail" src="/files/images/fph.thumbnail.jpg" border="0" alt="Budapest" title="Budapest" width="100" height="34" /></a></span> Budapest Fõváros Városüzemeltetési és vagyongazdálkodási fõpolgármester helyettese Hagyó Miklós az alábbiak közlésére kérte fel szerkesztõségünket:</p><p>

budapest Budapest Fõváros Városüzemeltetési és vagyongazdálkodási fõpolgármester helyettese Hagyó Miklós az alábbiak közlésére kérte fel szerkesztõségünket:

budapest Budapest Fõváros Városüzemeltetési és vagyongazdálkodási fõpolgármester helyettese Hagyó Miklós az alábbiak közlésére kérte fel szerkesztõségünket:

Hagyó Miklós, Budapest Fõváros városüzemeltetési és vagyongazdálkodási fõpolgármester-helyettese intézkedése alapján május 27-én, a gyermeknapon 0-24 óra között minden 18 év alatti gyermek, valamint 10 éven aluli gyermek felnõtt kísérõi (gyermekenként legfeljebb két fõ) a BKV Zrt. valamennyi vonalának teljes hosszán díjfizetés nélkül utazhatnak.

Május 26-án 0.00 órától május 27-én 24 óráig a BKV Zrt. által alvállalkozókkal üzemeltetett hajókon (a Boráros tér és Római part között menetrend szerint közlekedõ hajójáraton) a 14 éven aluli gyermekek ingyen utazhatnak. A kísérõkre itt nem vonatkoznak a kedvezmények.

Hagyó Miklós ahhoz kíván ily módon hozzájárulni, hogy a gyerekek és a gyermekeket nevelõ családok több rendezvényen, kulturális eseményen, kirándulóhelyen lehessenek jelen, s olyan élményekkel gazdagodjanak, amelyek emlékezetessé teszik számukra az idei gyermeknapot!

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.