2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hangolj a karácsonyra a Viacom ünnepi tévés kínálatával

3 perc olvasás

viacomh.jpgFábrytól Forrest Gumpig mindenki felbukkan a válogatott műsorokban. A legnagyobb nevettetőkkel, megunhatatlan klasszikusokkal, mesemaratonnal és izgalmas csemegékkel készül a karácsonyra a Viacom.

 

A változatos kínálatban a piciktől a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a saját kedvenceit: garantált a szórakozás a Comedy Centrallal, topfilmekkel jelentkezik a Paramount Channel, a kikapcsolódni vágyó férfiakat célozza meg az RTL Spike ajánlata, a kicsiket karácsonyi maratonnal várja a Nickelodeon, az MTV pedig a zenés ünnepekről gondoskodik.

 

Igazi kedvencekkel feledteti az ajándékvásárlás nyűgjét a Comedy Central: esténként a Hogy ne éld az életed! karácsonyi kiadásaival és Fábry Sándor ünnepi stand-up estjével nevettet a humorcsatorna, napközben pedig Mike és Molly maratoni kalandjain szórakozhatnak a sitcom rajongói. Nem maradhatnak el a Family Guy karácsonyi epizódjai, szilveszterkor és január 1-jén pedig a Comedy Club magyar stand-up adásai pihentetik megfáradt agytekervényeinket.

 

A megszokott családi műsorok között a népszerű animációs sorozat, a Simon’s cat téli-karácsonyi epizódjai szórakoztatják a Viacom legújabb csatornája, a Comedy Central Family nézőit.

 

Elsőrangú filmekkel hangol bekuckózós estékre a Paramount Channel „Karácsony filmekkel, pont ahogy szeretjük” válogatása. Decemberben minden este lesz okunk bekapcsolni a tévét, az ünnepi zsongást ugyanis többek között olyan klasszikusokkal vezethetjük le, mint a Forrest Gump, a Parfüm vagy a Ghost. A kisebbekkel animációs filmeket nézhetünk, a csatorna bevállalósabb nézőit pedig szilveszteri Jackass- maraton várja.

 

A Nickelodeon klasszikus szünidei műsorral készül, december 24-én ugyanis egész napos karácsonyi maratonnal hangolódhatunk az ünnepekre. A Kicsiny karácsonyi kaland című film aznap debütál a népszerű gyerekcsatornán. Az ünnepi film középpontjában két kislány áll, akiket egy manó véletlenül egészen apróra zsugorít össze karácsony estéjén. Nem elég ez a szerencsétlen baleset, a két jóbarát egyből kalamajkába keveredik és a Mikulás zsákjában utazva a szomszéd házban találják magukat…A filmet követően pedig a régi kedvenc sorozatok karácsonyi epizódjaival tehetjük teljessé az ünnepi hangulatot.

 

Az RTL Spike a bejgli evéstől elcsigázott férfiaknak nyújt szórakozást az elkövetkező időszakban. Az akció vígjátékok kedvelői december 24-én és 26-án is válogathatnak Jackie Chan filmjeiből, de szilveszterkor sem kell nélkülözniük a Kung fu filmek nagymesterét. Azok, akik pedig néhány mozdulatot is ellesnek az Oscar-életműdíjas színésztől, még az ünnepek alatt felszedett plusz kilókat is ledolgozhatják.

 

A magyar MTV Top 100 válogatása az év leghangosabb és legjobb klipjeivel gondoskodik a zenés karácsonyról. A kreativitásunkat is kibontakoztathatjuk a két ünnep között: december 31-ig tart a zenecsatorna TokTervező akciója (az alap.mtv.co.hu weboldalon), ahol a szerencsések saját tervezésű telefontokkal lesznek gazdagabbak.

 

http://www.viacom.com

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.