2024.május.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

India Varázsa Fesztivál- Egy nap a mesés Kelet világában

2 perc olvasás

krsna_preview.jpgVarázslatos táncok, látványfőzések, tradicionális hangszerek, hennafestés, indiai esküvő tűzceremóniával, színes színpadi programok várják a látogatókat a Lélek Palotájában.

 

Ha kíváncsi  a mesés India magával ragadó hangulatára, vagy csak szívesen eltöltene egy vidám napot, akkor látogasson el augusztus 13-án, vasárnap a Lélek Palotájában tartandó rendezvényre. Ez a fantasztikus rendezvény az ősi India varázslatos világába repíti el színes programjain keresztül. 

A változatos színpadi programok során többek között láthatnak különféle klasszikus indiai táncokat, hagyományos, tűzceremóniával kísért indiai esküvőt, lélegzetelállító jóga-, és tradicionális zenei bemutatót.

 A Szépségszigeten kalandozva indiai hercegnővé változhat át, és amíg hagyományos indiai viseletbe öltöztetik, megismerheti az indiai ékszerek jelentését is. Mindezt megkoronázhatja a hennaművészek által festett eredeti mehdni hennával, amely még sokáig emlékezteti a rendezvény varázsára.

 

India kultúrájához szorosan hozzátartozik a jóga és meditáció filozófiája és gyakorlata, ami hozzásegít a valódi önismerethez, a test és lélek harmóniájának megteremtéséhez. A Karma-labirintus és a Mantrasétány kipróbálása, valamint az előadások meghallgatása által többet is megtudhat a Védák önismereti és pszichológiai technikáiról.

A fesztivál Művészeti Szigetére látogatva elkészítheti saját mandaláját, parfümét. A Gasztro Szigeten kipróbálhatja India méltán híres ízvilágát, és közben gyönyörködhet a hagyományos agyagtűzhelyen való főzés látványában is.

 

Ezeken kívül hangszersziget, moziterem, sztárvendégek, kézműves foglalkozások és hennafestő kiállítás várja a kedves vendégeket.

 

Időpont: 2017. augusztus 13. vasárnap 10:00-18:00 óráig

Helyszín: Lélek Palotája, 1039 Budapest, Lehel u. 15-17.

Bejárat: I. kapu: 1039 Budapest, Lehel utca 15-17., II. kapu: 1039 Budapest, Attila utca 8.

Jegyárak: Felnőtt: 1.200 Ft, Nyugdíjas, diák: 800 Ft

8 éves kor alatt a belépés ingyenes!

 

http://krisna.hu/2017/india-varazsa-fesztival-1-nap-a-meses-kelet-vilagaban/

 

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.