2023.szeptember.26. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes Kaspersky változat jogtisztán mindeki számára

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/1504"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kaspersky.thumbnail.jpg" border="0" alt="Ahonnan a programot le lehet tölteni: http://www.activevirusshield.com" title="Ahonnan a programot le lehet tölteni: http://www.activevirusshield.com" width="100" height="55" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Ahonnan a programot le lehet tölteni: <a href="http://www.activevirusshield.com/">http://www.activevirusshield.com/</a></strong></span></span>Mit tehet egy közutálatnak örvendõ internet szolgáltató (az AOL hazájaban annak számít) hogy növelje népszerûségét? Egyben kicsit csökkentenie is kell az ügyfelei részérõl történõ nyomást is, amikor a sok baci trójai és kémprogram ki tudja mi csinál, s ezek áldozatai a kárukat szintén rákenik a szolgáltatóra? <strong>(UPDATED:2007-05-13 07:40:16)</strong></p><p>

ahonnan a programot le lehet tölteni: http://www.activevirusshield.comAhonnan a programot le lehet tölteni: http://www.activevirusshield.com/Mit tehet egy közutálatnak örvendõ internet szolgáltató (az AOL hazájaban annak számít) hogy növelje népszerûségét? Egyben kicsit csökkentenie is kell az ügyfelei részérõl történõ nyomást is, amikor a sok baci trójai és kémprogram ki tudja mi csinál, s ezek áldozatai a kárukat szintén rákenik a szolgáltatóra? (UPDATED:2007-05-13 07:40:16)

ahonnan a programot le lehet tölteni: http://www.activevirusshield.comAhonnan a programot le lehet tölteni: http://www.activevirusshield.com/Mit tehet egy közutálatnak örvendõ internet szolgáltató (az AOL hazájaban annak számít) hogy növelje népszerûségét? Egyben kicsit csökkentenie is kell az ügyfelei részérõl történõ nyomást is, amikor a sok baci trójai és kémprogram ki tudja mi csinál, s ezek áldozatai a kárukat szintén rákenik a szolgáltatóra? (UPDATED:2007-05-13 07:40:16)

Nos ha pénze és esze van, sokat. Például keres egy hasznos programot és meegyezik annak gyártójával (ide kell a pénz), hogy annak termékét INGYENESEN legalabb a cége ügyfelei számára, de lehetõleg promóciós célra rendelkezésre bocsáthassa. Jogtisztán (hogy hízzon a BSa mellénye is).

angolul nem tudóknak: a letöltés megindulása elõtti ablakban kell beírni a valós e mail cimet az aktivációs kódhozAngolul nem tudóknak: a letöltés megindulása elõtti ablakban kell beírni a valós e mail cimet az aktivációs kódhozNos itt egy ilyen egyezség született: a Kaspersky Antvirus egyik változatát ingyenesen minden letöltõ rendelkezésére bocsátja. Regisztráció kell, aminek alapján küldik a le nem járó aktivációs kódot.

http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

Ez a mágikus cim, ahonnan a szoftver letölthetõ. A program megfelel a bevált Kasperky Antivirus 3.5 -ös verziónak, de ez némi ranfelvarráson esett át: Új kezelõ felületet kapott. Ennek megfelelõen NINCSEN BENNE a mostani Kaspersky programokból megszokott két funkció a WEB antivirus és a Proaktiv defense. A program on-line installálódik, de némi trükkel lementhetõ (Linux alól kell letölteni…), és ez a változat a kapott kóddal isntallálható. A programot alkalmassá tették az XP/Vista alóli futtatásra is, amie az eredeti 3.5 változat nem igen képes.

 Itthon is vannak halovány ilyen kísérletek, de azok ettõl joval elmaradnak a Vírus Buster bocsát ki olyan változatot, amelyet 1 honaptól egy évig – ez éppen akciótól és ujságtól függ, használhatnak az adott ujság elõfizetõi.

Ha nem lenne ilyen fontos a dolog akár a gazdaság rovatunkban is megjelenhetett volna a hír, mint egy uj reklám eszköz, mert ez az. De a sok gadgettel ellentében ezt nem dobják elk, használjak. A dolog kisértetiesen hasonlit az ativirus programok hõskorára. Akkor itt Magyarországon a Szegedi Imre-Farmosi István páros által vezetett kutatócsoport által készített SYSDOKI antivirus program teles értékû verzióját terjesztette az egyik bank reklámajnádeékként nagy sikerrel. Igaz, akkor még flopyn.

az aktiv monitor errõl a laprõl tölthetõ le.Az aktiv monitor errõl a laprõl tölthetõ le.Még egy hasznos szoftvert kínál ugyenez a WEB hely ingyenesen mindenkinek a Secority Monitort. Ez a program azt képes felmérni, gépünk mennyire sebezhetõ a lejleni szoftveres és hardveres összetevõk mellett, illetve ezek hogyan változnak. Mert változnak, hiszen sok program úgy frissiti magát, hogy a felhasználó nem is tud róla. Eza program nem igények aktivációt, szintén ingyenes és teljes értékû.

A sebezhetõség monitorprogram letöltésének mágikus címe:

http://free.aol.com/tryaolfree/index3.adp?promo=766187&service=asm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.