2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Önálló magyarországi irodát nyit a BEA Systems

4 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/1508"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo_bea_tl.gif" border="0" alt="BEA" title="BEA" width="96" height="85" /></a></span> <p>2007. május 11-én  <em>Marian Grala úr, </em> a BEA Sytems nagyvállalati infrastruktúra részlegének Ausztriáért és Kelet Európáért felelõs igazgatója tájékoztatón jelentette be, hogy a vállalat fiókirodát nyit Budapesten, s önálló magyarországi kereskedelmi képviselõt nevez ki <em>Szuhai Gusztáv</em> személyében.   </p><p>

  bea

2007. május 11-én  Marian Grala úr,  a BEA Sytems nagyvállalati infrastruktúra részlegének Ausztriáért és Kelet Európáért felelõs igazgatója tájékoztatón jelentette be, hogy a vállalat fiókirodát nyit Budapesten, s önálló magyarországi kereskedelmi képviselõt nevez ki Szuhai Gusztáv személyében.  

  bea

2007. május 11-én  Marian Grala úr,  a BEA Sytems nagyvállalati infrastruktúra részlegének Ausztriáért és Kelet Európáért felelõs igazgatója tájékoztatón jelentette be, hogy a vállalat fiókirodát nyit Budapesten, s önálló magyarországi kereskedelmi képviselõt nevez ki Szuhai Gusztáv személyében.  

A BEA Systems a nagyvállalati infrastruktúra szoftverek egyik vezetõ világcége, a mostani bejelentésekkel  magyarországi üzletvitelének növekedését kívánja elõsegíteni.  Grala kijelentette, az önálló BEA képviseletrõl szóló döntés választ jelent a régióban a szolgáltatás-orientált architektúra (SOA) terén tapasztalt erõs igény-növekedésre.

A cég regionális terjeszkedésével és a budapesti képviselõ,  Szuhai Gusztáv kinevezésével még több  magyarországi ügyfél számára tudják kínálni a BEA szolgáltatás-orientált architektúrájának elõnyeit. A közvetlen képviselet elõsegítheti, hogy az ügyfelek a cég termékeinek használatával nagyobb hatékonyságra, piaci rugalmasságra és alkalmazkodóképességre tegyenek szert, növeljék üzleti sikereiket, bevételeiket, az ügyfél-elégedettséget, csökkenthessék mûködési költségeiket.

A BEA-nak a SOA piacon nyújtott köztes-szoftver megoldásai szabványosak, rájuk egyfajta szoftver-infrastruktúra építhetõ.  A BEA Systems a szoftvercégek világában az ötödik helyre pozícionálja magát, ügyfelei közé számos megoldásszállító tartozik.  Az elmúlt évben 0,5 milliárd dollár nyereséget értek el.

Ízelítõül, a BEA terméksorban olyan sikeres darabok találhatók, mint pl. a programozási nyelvtõl független Tuxedo tranzakció-monitorozó rendszer, vagy az interaktív multimédia szolgáltatások eszköze; a BEA WebLogic Communication Platform.  A SOA implementációval sok meglévõ befektetés értékét lehet megnövelni, mondta a BEA vezetõ.  A köztes-szoftver és a hálózati szoftver-elemek együttesével gyors fejlesztések hajthatók végre, egy új termék kifejlesztése a korábbi 6-7 hónap helyett akár 3 hétre rövidíthetõ.  Érdemes említeni pl. a BEA Systems újszerû, platform-független hibakeresõ eszközét a Guardian-t, melynek segítségével egy vállalatnál az informatikai problémák még kialakulásuk elõtt észlelhetõvé válnak, s megoldásukra a Guardian javaslatot is nyújt.  A rádiós vonalkód-azonosításhoz nyújt teljeskörû segítséget a BEA Weblogic RFID terméksor.

A mérnöki végzettségû Szuhai Gusztáv szakmai tapasztalatait az elmúlt 15 évben, többek között a Mûszertechnika, az Informix és az Oracle informatikai cégeknél szerezte, különbözõ kereskedelmi pozíciókban. Foglalkozott hardverrel, szoftverrel, adatbázis-kezelõkkel, alkalmazásszerverekkel és dobozolt alkalmazásokkal.  Közvetlen felsõ kapcsolata jelenlegi beosztásában a Berlinben mûködõ régiós igazgató, Marian Grala, aki 10 éve dolgozik a BEA-nál.

A központi fekvésû budapesti iroda elsõdlegesen jóminõségû kereskedelmi, támogatási és szolgáltatási tevékenységet fog ellátni. A BEA nagyvállalati szoftver platformjának célterülete a távközlés, a pénzügyi és a banki szektor (pl. Magyar Telekom, OTP, MOL, stb.), de ott van a cég az e-Government fejlesztésekben is (MEH EKK).

Az üzleti modellt továbbra is a viszonteladó partnerekre (Alerant, Iqsys, Synergon, HP) alapozzák, de a cég gyors és hosszú távú növekedést, piaci szerepének növelését tervezi a következõ évekre,  ez évre  30%-os forgalmi erõsödést a licenc-eladásokban. 

http://www.bea.com/

www.alerant.hu/bea-termekek/bea-termekek-index.html

www.iqsys.hu/iqsys/hu/79-8865.php

http://www.synergon.hu/

http://search.hp.com/gwhuhun/query.html?charset=ISO-8859-2&hpvc=sitewide&la=hu&qt=bea&qs=&st=1&nh=10&lk=1&rf=1&uf=0

Harmat Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.