2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes postafiók a Pannontól

2 perc olvasás
<strong><span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana"><span class="inline left"><a href="/" target="_blank" onclick="launch_popup(43, 127, 55); return false;" rel="noopener noreferrer"><img class="image thumbnail" src="/files/images/pannon.thumbnail.jpg" border="0" alt="pannonlogo" title="pannonlogo" width="100" height="43" /></a> </span>A Pannon E-mail Studio szolgáltatása segítségével elektronikus üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk bárhol, bármikor a mobiltelefon vagy az internet segítségével. A szolgáltatás most számos újdonsággal bõvült, igényeink szerint SMS- vagy MMS-értesítõt is rendelhetünk, hogy ne maradjunk le leveleinkrõl.</span></strong><span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana">

 A Pannon E-mail Studio szolgáltatása segítségével elektronikus üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk bárhol, bármikor a mobiltelefon vagy az internet segítségével. A szolgáltatás most számos újdonsággal bõvült, igényeink szerint SMS- vagy MMS-értesítõt is rendelhetünk, hogy ne maradjunk le leveleinkrõl.

 A Pannon E-mail Studio szolgáltatása segítségével elektronikus üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk bárhol, bármikor a mobiltelefon vagy az internet segítségével. A szolgáltatás most számos újdonsággal bõvült, igényeink szerint SMS- vagy MMS-értesítõt is rendelhetünk, hogy ne maradjunk le leveleinkrõl.Az E-mail Studio ingyenes e-mail postafiók: a címünkre érkezett elektronikus leveleket olvashatjuk, válaszolhatjuk meg. Az E-mail Studio még többet is kínál, hiszen egy egyszerû beállítás után megkaphatjuk az e-maileket a mobiltelefonra SMS-ben vagy akár MMS-ben is. Az MMS-értesítõ segítségével gyakorlatilag az e-mail teljes szövege elolvasható, illetve egyes csatolmányok is megtekinthetõek. A feladó vagy tárgy alapján beállíthatjuk milyen levelekrõl szeretnénk értesítést kapni valamint, hogy a rendszer magát az e-mailt is elküldje. Az SMS-értesítõ ára darabonként bruttó 6,20 forint, az MMS-értesítõé 25 forint. A Pannon az E-mail Studio használatához ingyenes spam-szûrést biztosít és lehetõség van e-mailek internetrõl, WAP-ról, POP3 vagy IMAP4 protokollal történõ letöltésre is. E-mail címünk meghatározásakor választhatunk a pannonmail.hu, a djuice.hu és az emailstudio.hu végzõdések közül. Újdonság az E-mail Studio 50 csomag, mellyel mindössze bruttó 240 Ft havidíjért 50 SMS-értesítõ mellé az alap 40 Mb-on felül még 50Mb extra tárhelyet is kapunk, továbbá biztonságos (SSL) kapcsolaton keresztül használhatjuk a szolgáltatást. 

A szolgáltatásra regisztrálhatunk a www.emailstudio.hu oldalon, de a WAP-on is aktiválhatjuk. Az E-mail Studio 50 csomag megrendelhetõ a díjmentesen hívható 1741-es számon.

  

http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/e-mail/e-mail_studio/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.