A Pannon E-mail Studio szolgáltatása segítségével elektronikus üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk bárhol, bármikor a mobiltelefon vagy az internet segítségével. A szolgáltatás most számos újdonsággal bõvült, igényeink szerint SMS- vagy MMS-értesítõt is rendelhetünk, hogy ne maradjunk le leveleinkrõl.

 A Pannon E-mail Studio szolgáltatása segítségével elektronikus üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk bárhol, bármikor a mobiltelefon vagy az internet segítségével. A szolgáltatás most számos újdonsággal bõvült, igényeink szerint SMS- vagy MMS-értesítõt is rendelhetünk, hogy ne maradjunk le leveleinkrõl.Az E-mail Studio ingyenes e-mail postafiók: a címünkre érkezett elektronikus leveleket olvashatjuk, válaszolhatjuk meg. Az E-mail Studio még többet is kínál, hiszen egy egyszerû beállítás után megkaphatjuk az e-maileket a mobiltelefonra SMS-ben vagy akár MMS-ben is. Az MMS-értesítõ segítségével gyakorlatilag az e-mail teljes szövege elolvasható, illetve egyes csatolmányok is megtekinthetõek. A feladó vagy tárgy alapján beállíthatjuk milyen levelekrõl szeretnénk értesítést kapni valamint, hogy a rendszer magát az e-mailt is elküldje. Az SMS-értesítõ ára darabonként bruttó 6,20 forint, az MMS-értesítõé 25 forint. A Pannon az E-mail Studio használatához ingyenes spam-szûrést biztosít és lehetõség van e-mailek internetrõl, WAP-ról, POP3 vagy IMAP4 protokollal történõ letöltésre is. E-mail címünk meghatározásakor választhatunk a pannonmail.hu, a djuice.hu és az emailstudio.hu végzõdések közül. Újdonság az E-mail Studio 50 csomag, mellyel mindössze bruttó 240 Ft havidíjért 50 SMS-értesítõ mellé az alap 40 Mb-on felül még 50Mb extra tárhelyet is kapunk, továbbá biztonságos (SSL) kapcsolaton keresztül használhatjuk a szolgáltatást. 

A szolgáltatásra regisztrálhatunk a www.emailstudio.hu oldalon, de a WAP-on is aktiválhatjuk. Az E-mail Studio 50 csomag megrendelhetõ a díjmentesen hívható 1741-es számon.

  

http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/e-mail/e-mail_studio/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük