2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes próbaérettségi nap a fővárosban

2 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/29296"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/univ_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Az idén is megszervezi az ingyenes próbaérettségi napot a Studium Generale a fővárosban, a 2012. január 21-i rendezvényen több tárgyból tesztelhetik tudásukat a diákok.

Az idén is megszervezi az ingyenes próbaérettségi napot a Studium Generale a fővárosban, a 2012. január 21-i rendezvényen több tárgyból tesztelhetik tudásukat a diákok.

Az idén is megszervezi az ingyenes próbaérettségi napot a Studium Generale a fővárosban, a 2012. január 21-i rendezvényen több tárgyból tesztelhetik tudásukat a diákok.

    A Studium Generale MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a diákok matematika, történelem és elméleti gazdaságtan tárgyakból tehetik próbára tudásukat emelt vagy középszinten.
    A cél, hogy a tanulók rutint szerezzenek, ez segíthet az érettségin a vizsgadrukk leküzdésében, és visszajelzést is kaphatnak tudásszintjükről. A tesztvizsgákat a szervezet szakmai elitje állítja össze. A részvétel feltétele ingyenes regisztráció a www.studiumgenerale.hu oldalon.
    A Studium Generale a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos, ingyenes érettségi-előkészítője. A szervezet a Corvinus önkéntes hallgatóiból áll, és a legfőbb cél, hogy minél több diákot minél magasabb szakmai színvonalon tudjon támogatni a sikeres felvételiben. A képzés matematika, történelem és elméleti gazdaságtan tárgyakból folyik, és a felkészítés két különböző formában zajlik.
    A főváros közeli, végzős diákok számára szombatonként négyórás szemináriumok állnak rendelkezésre az egyetem épületében, emellett pedig levelező formában is lehetőséget adnak a felkészülésre.

bog \ blz

MTI 2012. január 14., szombat 5:55

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.