2024.június.17. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

INTERWARE is megjelent csupasz ADSL a szolgáltatással: tisztaDSL ? TISZTÁN ADSL

3 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/492"><img class="image thumbnail" src="/files/images/interware.thumbnail.jpg" border="0" alt="Interware" title="Interware" width="100" height="27" /></a></span>Áprilistól új taggal bõvül az Interware ADSL termékpalettája - a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett, most már itt a ?tisztaDSL" is. Ahogy a név is sugallja e termék nem más, mint tisztán ADSL, tehát önmagában, telefon elõfizetés nélkül is használható szélessávú internetszolgáltatás.</p><p>

 

interwareÁprilistól új taggal bõvül az Interware ADSL termékpalettája – a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett, most már itt a ?tisztaDSL" is. Ahogy a név is sugallja e termék nem más, mint tisztán ADSL, tehát önmagában, telefon elõfizetés nélkül is használható szélessávú internetszolgáltatás.

 

interwareÁprilistól új taggal bõvül az Interware ADSL termékpalettája – a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett, most már itt a ?tisztaDSL" is. Ahogy a név is sugallja e termék nem más, mint tisztán ADSL, tehát önmagában, telefon elõfizetés nélkül is használható szélessávú internetszolgáltatás.

Régóta kifogásolták a fogyasztók, hogy az ADSL internet elérés használata akkor is telefonvonal elõfizetéséhez kötött, ha egyébként nem volna rá szükség. Az Interware tisztaDSL-lel végre sokak vágya teljesülhet, hiszen e szolgáltatással megvalósul annak lehetõsége, hogy ne kelljen egy telefonvonallal járó elõfizetést fenntartani az internettel párhuzamosan, így mindössze azon szolgáltatást vehetik igénybe az ügyfelek, amelyre valójában szükségük van.

Kiknek is elõnyös a tisztaDSL konstrukció? Mindazoknak, akik nem használják vezetékes telefonjukat, és ezért nem szeretnének felesleges kiadásokat magukra vállalni az internet elõfizetés mellett. Nem mellékes az sem, hogy ennek köszönhetõen mindössze egy szolgáltatóval kell szerzõdniük, így számla is csak egy helyrõl érkezik részükre.

A tisztaDSL esetén a megrendelés is nagyon egyszerû, hiszen az ügyfélnek nincs más dolga, mint a szolgáltatás létesítését követõen lemondani korábbi vezetékes telefon elõfizetését, vagy új megrendelés esetén nem is szükséges megrendelnie a telefonszolgáltatást. Sokak számára fontos elõnyt jelent majd e könnyebbség a hagyományos ADSL elõfizetéssel szemben, ahol szükséges a vezetékes telefonelõfizetés megléte.

Az Interware új szolgáltatása nem csupán az új lakossági és üzleti ügyfelei számára elérhetõ, hiszen a korábbi ügyfelek mellett más szolgáltatók ügyfelei is választhatják ezt a szolgáltatást. A szolgáltatót váltó ügyfeleknek mindössze a korábbi szolgáltatójukkal kötött szerzõdésben foglalt hûségidõ lejártát kell megvárniuk és máris szabad az út a tisztaDSL felé. Az új szolgáltatás egyszerûen, online módon is elõfizethetõ az Interware weboldalán keresztül a http://www.interware.hu/  címen. A folyamatos, évrõl-évre kétszámjegyû növekedéshez hozzájárulnak az egyéni elõfizetõknek nyújtott szolgáltatások is.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.